Viking har gått på mange smeller i Stavanger denne sesongen.
Viking har gått på mange smeller i Stavanger denne sesongen. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Viking sliter på hjemmebane

Etter en fenomenal sesongåpning, har det virkelig stoppet opp for Viking. I dag kommer det medaljekandidater på besøk.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dagens dobbel: Arsenal må vise seg frem
Dagens langskudd: Henke vil ha hevn
Tippekupongen: Ingen lørdag uten tippefest!
V75 Biri: Gylden sjanse til å bli millionær

Det er full nordisk fest på dagens langoddsprogram.

Hvis du er interessert i daglige oppdatering fra vår fotball- og travredaksjon, kan Sportspills Facebookside være stedet for deg. Her oppdaterer vi jevnlig med stort og smått som skjer i vårt univers!

Dagens singel
Viking - Vålerenga, UB 1,91

Dagens singel

Viking - Vålerenga UB


Hjemmelaget til Kjell Jonevret virker å gå og gå uten å komme noen vei, men tok en meget viktig og etterlengtet seier i Bergen forrige runde. Fortjente dog ikke alle tre poengene, uten at vi skal dvele for lenge ved det.

Faktum er at målene har tørket fullstendig inn i Stavanger og scoringen mot Brann var den første på over 300 minutter. Bödvarsson, som åpnet sesongen så friskt, er for eksempel ikke til å kjenne igjen.

På hjemmebane har Viking også slitt denne sesongen, med kun to serie. Fire uavgjort og to tap er resten av fasiten i Stavanger denne sesongen. Det gjør dem til Tippeligaens fjerde dårligste.

Vålerenga har den siste tiden vist at de virkelig mener alvor i medaljekampen, men var litt heldige som slo Stabæk forrige runde. Veldig positivt for hovedstadsklubben at Gayas Zahid har funnet formen, noe som gjør dem mindre avhengige av toppscorer Kjartansson - selv om sistnevnte fortsatt leverer jevnt og trutt.

Rekdals menn trives på naturgress og også på bortebane, for deres 3-3-3-statistikk gjør dem til ligaens femte beste på reisefot. 2-0-seieren i Drammen for to runder siden var prov på hva de er gode for.

Det slår meg som litt merkelig at Viking er vurdert som favoritt i denne, og med 1,91 på uavgjort eller borteseier har vi dagens singel!


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus