*Nettavisen* Sportspill.

Viking slukker Glimt

Viking-trener Kjell Jonevret har all grunn til å smile om dagen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Formsterke Viking tar imot like formsterke Bodø/Glimt hjemme på Viking stadion lørdag kveld.

15.08.15 08:02

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: West Ham er ingen bløff
Oddstips 2: Ipswich er lørdagens beste spill
Tippetips: Fem Premier League-kamper på kupongen
Premier League: Skade- og karanterapport
Tippeligaen: Skade- og karanterapport
V75 Momarken: To hoppebankere i herlig omgang
V4 Åby: Norske stjerner utfordrer
V5 Momarken lørdag:
Tjomsland har bankeren

Et vidunderlig langoddsprogram venter lørdag med drøssevis av kamper fra England, kamper fra Tippeligaen og 2. divisjon her hjemme. I tillegg er det seriestart i Bundesliga, det er kamper fra Frankrike og svært interessante kamper fra Allsvenskan, blant mye annet. I denne artikkelen byr på vi på en sprek dobbel fra Premier League.

Viking - Bodø/Glimt H 1,70
Det er stor stemning i Stavanger for tiden. Ikke bare har de fem seire de siste syv kampene, men de har også spilt feiende flott fotball. To baklengs (og det et selvmål) de siste fem lar virkelig høre fra seg. Opp til Stabæk på 2. plass, skiller det fire poeng før denne serierunden.

Onsdag utspilte de Molde i cupens kvartfinale og de er for fullt med i medaljekampen i serien. På hjemmebane har de 5-1-3 denne sesongen. Med mannskapet ser det bra ut.

Bodø/Glimt er virkelig i fyr og flammer for tiden, de også. Med seks seire på rad har de distansert nedrykksstreden for godt denne sesongen. 3-2-4 på bortebane, men det er verd å merke seg at seirene er kommet i de tre siste bortekampene. Ingen spesielle fravær for Glimt heller

To lag i knallform som møtes her, men magefølelsen sier hjemmeseier og at Glimts seiersrekke blir brutt. 1,70 på hjemmeseier er ikke allverden, men hadde denne kampen vært spilt for en måned siden, hadde nok hjemmeoddsen vært 1,50. Viking har ikke gjort mye feil siden det, og værer medaljer. Vi tror rett og slett Viking er best og spiller denne. Litt for lavt til singelspill og vi kombinerer derfor med en kamp fra Ligue 1 som spilles senere lørdag kveld.

Caen - Toulouse H 2,25
Det kommer til å være mange fine objekter i Frankrike også denne sesongen, og generelt er hjemmelagene svært godt betalt kontra f.eks i Premier League.

Fantastisk serieåpning for Caen som slo Marseille 1-0 borte. Det var nok ikke helt fortjent, men uansett en knallåpning for laget som endte på 13. plass sist sesong etter en meget svak åpning på sesongen. 7-3-9 på hjemmebane, slo blant annet Lyon 3-0 i den nest siste hjemmekampen. Med mannskapet ser det greit ut.

Toulouse kjempet en knallhard kamp for å overleve på dette nivået sist sesong, og endte til slutt på de siste sikre plassen (17.plass). Poengene kom i all hovedsak på hjemmebane (8-6-5), borte var det svake tall (4-0-15). Historisk har Toulouse alltid slitt på bortebane. Spissen Aleksandar Pesic ble utvist i sluttminuttene hjemme mot Saint Etienne og han soner følgelig karantene i kveld.

Tilsvarende oppgjør sist sesong endte med 2-0 seier til hjemmelaget og vi tror klart mest på hjemmelaget også i kveld.

2,25 for seier til Caen er bra hjemmeodds og kombinert med seier til Viking gir det oss en dobbelodds på 3,83.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag