Accrington Stanleys Luke Joyce (til høyre) i en tøff duelle med Morecambes Andrew Fleming i en kamp tidligere i sesongen.
Accrington Stanleys Luke Joyce (til høyre) i en tøff duelle med Morecambes Andrew Fleming i en kamp tidligere i sesongen. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Viktig kamp i playoffstriden

Bare seier er godt nok for Accrington og Bury i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens dobbel: 
Vi spiller fransk i kveld
V75 Biri lørdag:Tjomsland byr på en Kjempe
V65 Biri: 400.000 ekstra i potten
V5 Ålborg: Carsten spiller Jeppe
V64 Östersund: 
Vi casher inn

Fredagens langoddsprogram består blant annet av dueller og objekter fra verdenscupen i skiskyting for kvinner, La Liga, Ligue 1, Ligue 2 og League Two.

Dagens langskudd

Accrington - Bury H


KAMPEN ER UTSATT.

Accrington tok tre sterke poeng borte mot Exeter forrige helg og klatret og ligger på 13. plass i League One. Dette er en jevn serien, og det skiller ikke mer enn fem poeng opp til den gjeve sjuendeplassen som gir playoffspill.

Nest sist ble det et skuffende 0-1-tap mot York på bortebane, men laget klarte å holde serieleder Wycombe til uavgjort forrige hjemmekamp.

Laget trives best hjemme på lille Crown Ground, der det er blitt brukbare 6-2-3 så langt.

Forsvareren Adam Buxton er tilbake i full trening, og dermed er skadesituasjonen i laget meget god.

Det har imidlertid vært litt action på overgangsfronten de siste dagene.

Keeper Matt Maceyer hentet på lån fra Arsenal, mens Luke Simpson (også han keeper) har reist tilbake til Leicester. Backen Lee Molyneux (Crewe) og midtbanespilleren Matt Crooks (Huddersfield) har også forlatt klubben. Backen Seamus Conneely har endelig fått alle papirene i orden etter overgangen fra Sligo Rovers.

Bury ligger fire poeng og fem plasser over dagens motstander. Det skiller kun ett poeng opp til Plymouth på playoff. Tok full pott på de to romjulskampene, men åpnet året med et skuffende bortetap for bunnlaget Dag & Red.

Har gjort det meget svakt på bortebane denne sesongen (3-3-6) og har bare tatt fire poeng på de siste åtte bortekampene.

Keeper Shwan Jalal sliter med en skade, og klubben har derfor hentet Nick Pope på lån fra Charlton. Spissen Daniel Nardiello (sju mål), Pablo Mills (midtbane/forsvar) og forsvareren Keil O'Brien er ute med skader, mens backen Hayden White soner karantene.

Begge lagene må gå for tre poeng for å henge med i kampen om playoffplassene, og Burtons elendige borteform gjør at det frister å spille H til 2,75 i odds som et langskudd.

KAMPEN ER UTSATT.