Stuart Gray har hatt stor suksess med Sheffield Wednesday etter at han tok over mangagerjobben 1. desember i fjor.
Stuart Gray har hatt stor suksess med Sheffield Wednesday etter at han tok over mangagerjobben 1. desember i fjor. Foto: PA/Scanpix

Vil gi alt for å møte erkerivalen

Vinner Sheffield Wednesday i dag, er det endelig duket for et nytt slag om ”Stålbyen.”

Kommersielt

Mandager pleier ikke å være de heteste oddsdagene, men i dag finnes det faktisk en del interessante spill på menyen.

Vi har tatt for oss objekter i La Liga og FA-cupen, men det går også an å finne godbiter i for eksempel Ligue 2 og HockeyAllsvenskan og Serie A.

Dagens langskudd
Espanyol - Villarreal pause, H 2,95

Villarreal har vært et stort utropsregn denne sesongen, med sitt angrepsvillige fotball. Laget har imidlertid kjølnet litt og kommer med litt svekket selvtillit i kveld.

Tapet for Real Mardrid var det selvsagt ingen som reagerte på, men 0-2 hjemme for Celta Vigo er det vanskeligere å bortforklare – selv om et par spillere manglet.

Uche og førstekeeper Asenjo er nå tilbake.

Sannsynlig lagoppstilling: Asenjo; Mario, Musacchio, Dorado, J. Costa; Trigueros, Pina, Bruno, Moi Gómez; Uche, Giovani.

Espanyol har fått tilbake formen og er igjen med i kampen om Europa-billettene. Tok tre sterke poeng borte mot Athletic Bilbao sist. En seier de ikke trenger å be om unnskyldning for, for laget hadde mye å by på i den kampen. Christian Stuani traff stolpen, og sammen med Sergio Garcia og Simao lagde man mye trøbbel for Bilbao-forsvarerne.

Viktige Sergio Garcia har vært usikker, men er inkludert i troppen.

Hjemmefordel, stigende formkurve og høyere selvtillit gjør at det finnes et ”første omgang-verdi” i Espanyol. Laget kommet til å gå hardt ut for ta kommando i kampen.

Espanyol - Villarreal pause 2,95 - 1,95 - 3,10

Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Dagens spill
Sheffield Wednesday – Charlton, H 1,90

Vinneren av denne FA-cupkampen møter Sheffield United neste runde. Det i seg selv er nesten godt nok som analyse for å spille Wednesday til 1,90. Laget kommer til å gi alt for å få sjansen til å møte byrivalen for første gang siden 2011/2012. Den gangen kom det 36.364 tilskuere på Hillsborough for å se det prestisjefulle ”slaget om Stålbyen” i League One.

Kampene kommer tett om dagen, men Stuart Gray har sørget for å holde troppen nokså uthvilt ved å rotere på mannskapet. Han gjorde fem endringer i startelleveren i forrige ligamatch. Michael Antonio er ny på skadelisten, ellers ingen nye fravær.

Charlton tok tre overraskende og viktige poeng mot Queens Park Rangers lørdag. Laget kommer naturligvis ikke til å legge seg flatt i kveld, men fokuset er nok på Championship, der man fortsatt kjemper for fornyet kontrakt.

Sheffield Wednesday ligger ok til på tabellen og kan tillate seg å svi av mer krutt i kveldens kamp.

Sheffield Wednesday – Charlton 1,90 - 3,15 - 3,40

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus