*Nettavisen* Sportspill.

Villa må ha flere poeng

Christian Benteke og lagkamerat Fabian Delph jubler etter 4-0 seieren borte mot Sunderland sist helg. Foto: Darren Staples (Reuters)

Aston Villa slo til med knallsterk borteseier mot Sunderland sist helg, men er fortsatt i poengnød og trenger tre poeng hjemme mot Swansea lørdag.

21.03.15 08:22

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Arsenal jakter ni av ti
Oddstips 3: Scorer mer enn Messi
Oddstips 4: Schalke til strålende odds
Tippetips: Tottenham må slå tilbake
TV-fotball: Sjekk oversikten over helgens TV-sendte kamper
V75 Momarken lørdag: Over 20 millioner i jackpot
V4 Momarken lørdag: Herlig vorspiel
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag

Vi har en strålende fotballhelg foran oss og lørdagens langoddsprogram er spekket med interessante objekter. Fotball-Europa går inn i den avgjørende sluttfasen av sesongen, og det gir mange kamper en ekstra dimensjon. I tillegg til fotballen, er det verdenscup skiskyting jaktstart for både menn og kvinner, og i Planica er det laghopp skiskyting.

HTML EMBED

Aston Villa - Swansea H 2,25
Tim Sherwood har virkelig fått sving på Aston Villa, og laget står med tre seire på rad i serie og cup etter en nærmest endeløs rekke med svake resultater. Kommer fra en strålende 4-0-seier borte mot Sunderland og har klatret opp på 16. plass. Men har likevel kun tre poeng ned til Burnley på nedrykksplass og ikke bedre enn 3-5-6 på eget gress. Alan Hutton er tilbake etter skade, ellers er det intet nytt for Villa.

Swansea spilte godt i første omgang hjemme mot Liverpool mandag, men klarte ikke å omsette spill og sjanser i mål. Etter hvilen var det imidlertid lite som stemte for waliserne, og da gikk det som det ofte går, bortelaget scorer vinnermålet. Ligger uansett trygt plassert på midten, men det er verd å merke seg at hele 25 av 40 poeng er tatt hjemme i Wales. Midtstopper Federico Fernandez mistet mandagens kamp mot Liverpool, men er tilbake lørdag.
Et revitalisert hjemmelag må ha en flott sjanse til tre nye poeng her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.