(Foto: Scanpix)

Vinn på oddsen i kveld

Nettavisen traff til nesten fem ganger innsatsen i går. Sjekk dagens spill her!

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

RBK har allerede noen av klubbens stolteste stunder bak seg på årets Europa-turné. To seirer mot Valencia og uavgjort på Stamford Bridge gjør at laget neppe blir undervurdert med det første. Samtidig var den siste hjemmekampen mot Chelsea den svakeste så langt av kampene i gruppespillet. Nykommerne Jarstein og Demidov spiller fra start. Tettey er uaktuell med skade.

Fiorentina ligger på en sterk fjerdeplass i Serie A. Hakket sterkere borte enn hjemme der med 5-5-1 på reisene. Donadel er suspendert. Vieri ute med skade, mens Mutu trolig spiller selv om han har gått småskadet de siste dagene. I tillegg kommer noen fravær av mindre betydning.

Vi fikk rett i at lagene uten kamptrening kom til å slite i går, og regner med at trenden fortsetter her. 1,95 på gjestene tåler sammenligning, og er helt klart et aktuelt spill.

Flere alternativer
Vi nøyer oss med singelspill på Fiorentina. Jakter man større forrentning, har vi flere alternativer å kombinere med i oddsprogrammet. Atletico gir fin borteodds mot Bolton, mens Bayern München fås til bedre odds hos statsselskapet enn konkurrentene.