Vinn penger på Norge

Nettavisen har oppskriften til en dobbelt så morsom EM-kveld.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Som nevnt i gårsdagens artikkel , er det på Oddsbomben vi setter inn støtet i kveld. I tillegg prøver vi en liten innsats på en dobbel til drøyt fire ganger innsatsen. Omtale av de øvrige kampene på bomben finner du i blant resten av dagens kamper og tips i lenken over.

Ett poeng nok til avansement
Tyrkia gikk på en smell med 1-1 mot Moldova sist, og dermed er det Norge som har de beste kortene på hånden. Med uavgjort eller bedre her er det kun seier på Malta som står mellom Norge og EM, Tyrkia har dermed et greit utgangspunkt å forholde seg til. Norge mangler Andresen og Grindheim, Carew har slitt med forkjølelse uken som gikk. Tyrkia mangler en håndfull spillere, men har god dekning.

Norge klart best i det omvendte oppgjøret på nøytral grunn, da Myhre ikke hadde dagen mellom stengene. Tyrkerne har en svak høst bak seg, 1-2-2 i kvaliken samt to treningskamper uten seier eller nettkjenning. Berettiget hjemmefavoritt etter Norges gode høstsesong, men ikke så stor som oddsen indikerer når avansement sikres også med uavgjort. 3,05 på U kan prøves.

Klink hjemmeseier
Polen kan sikre seg EM-billett allerede i kveld med seier. Dudka eneste skadefravær. Belgia kom skjevt ut, men har reist seg etter at avansement var utenfor rekkevidde. Sliter med en rekke faste spillere på skadelisten, og laget blir nykomponert i forhold til de foregående. Soleklar H, selv 1,35 grenser til spillbart.