Foto: SCANPIX

Vinn penger på oddsen

Nettavisen satser på to hjemmelag til tre ganger pengene. Sjekk dagens beste spill på oddsen her!

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Bortesvake gjester
Vertene innfridde alle våre forventninger med U ved fulltid og avansement etter ekstraomganger i midtukekampen mot Sheffield United. Tapte 2-3 på Anfield mellom de to målløse kampene mot Championship-motstand, før det hadde Gareth Sothgates mannskap sesongens beste periode så langt. Aliadiere, Shawky, Cattermole, Bates og Taylor er fraværende, dyrkjøpte Alves og Rochembach trolig klare.

Med syv strake nederlag på samvittigheten har Reading havnet under streken. Kun funnet nettmaskene to ganger på de seks siste. Duberry, Gunnarsson og Little er ikke med i troppen.

Cupkampen kan kanskje sitte igjen i beina for vertene, som resten av måneden har hatt midtukefri. Vi skulle gjerne hatt litt bedre betalt, men nøyer oss med 1,70 for hjemmeseieren.

Fortsetter fremgangen
Norwich kom fort til hektene etter 0-4-tapet for Leicester. Slo Coventry her for en uke siden, og tapte ikke på 13 kamper før smellen nest sist. Fortsatt håp om play off. Kaptein Fotheringham og månedens spiller i januar, Dublin, er tilbake i laget. Russell, Drury og Chadwick er fortsatt ute.

Blackpool vant overraskende 5-3 over charlton for en uke siden. Kun én seier på de åtte foregående, men ikke mer enn tre poeng bak dagens motstander. 3-5-9 borte. Taylor-Fletcher forventes klar, kaptein Jackson mangler.

Det ble 3-1 til Norwich i det omvendte, og vi tror på kanarifuglene i dag også. Fra et vrient lørdagsprogram tar vi med denne.