Costa Ricas stjernespiller Shirley Cruz i duell med en sørkoreansk spiller i 2-2-kampen som ble spilt søndag forrige uke.
Costa Ricas stjernespiller Shirley Cruz i duell med en sørkoreansk spiller i 2-2-kampen som ble spilt søndag forrige uke. Foto: Nicholas Kamm (Afp)

VM-dobbel til 5,46 i odds

Vi klinker til i nattens oddstips.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips: 
Ny tolver i kveld?
Oddstips: Kan rykke opp til La Liga ette sjokkseier
Dagens dobbel: Trippel fra 3. divisjon
V4/V5 Täby: Galopp med høy vanskelighetsgrad
V76 Drammen: Herlig omgang
V5 Drammen: Treårig talent som banker

Onsdagens oddsprogram består av kamper fra fotball-VM for kvinner, Copa America, U21-VM og norsk 2.- og 3. divisjon. Det spilles også kamper i Sverige, Spania og Finland.

Ikke glem at det også er tippekupong med 3,3 millioner kroner i bonuspotten. Sjekk tippetipsene her.

Costa Rica – Brasil (1-0) 2,95
Costa Rica har spilt uavgjort mot Spania og Sør-Korea i de to første kampene og er på ingen måte sjanseløs på avansement til åttedelsfinalen. Seier er garantert godt nok, og uavgjort kan også holde.

Landet fra Mellom-Amerika har et ungt lag, og PSGs midtbanespiller Shirley Cruz er den desidert største stjernen.

Brasil har vunnet sine to første kamper og kommer til å vinne puljen uansett resultat i kveld. I åttedelsfinalen venter Australia søndag.

Det er ingen tvil om at Brasil har et bedre lag enn Costa Rica, og sistnevnte har hatt flaks som står med to poeng (Spania vant skuddstatistikken 16-2, mens utlikningen mot Sør-Korea kom helt på tampen av kampen).

Det er imidlertid langt fra sikkert at Brasil vinner kveldens kamp. Vi har allerede sett flere eksempler i mesterskapet på at langt større favoritter har slakket av i siste runde fordi avansementet allerede var sikret. Japan vant for eksempel bare 1-0 over elendige Ecuador i natt.

Brasil kan komme til å hvile spillere, og det er ingen grunn til å risikere skader ved å tråkke til i taklingene. Costa Ricas spillere jobber steinhardt, og ett poeng i natt er ingen umulighet dersom Brasil senker nivået et hakk eller to.

Vi spiller en handikapvariant som går inn dersom Brasil ikke vinner kampen.

Objektet kan ikke spilles som singel, og vi kombinerer med et spill fra den andre kampen i gruppen.

Sør-Korea – Spania B 1,85
Begge lag står med ett poeng etter to kamper, og Sør-Korea er nødt til å vinne i natt for å ta seg videre til åttedelsfinalen. Spania bør også gå for seier, men uavgjort vil holde dersom Brasil vinner med to mål eller mer over Costa Rica.

Spania tapte 0-1 i en nokså sjansefattig kamp mot gruppevinner Brasil i annen runde. I åpningsmatchen mot Costa Rica vant man skuddstatistikken hele 16-2 og cornerstatistikken 8-0. Likevel endte oppgjøret 1-1.

Sør-Koreas kamp mot Costa Rica var jevnere, men også koreanerne hadde fortjent seieren. Costa Ricas 2-2-mål kom helt på tampen av kampen.

Lagets spisstjerne Park Eun-sun har måttet stå over de to første kampene grunnet en ankelskade, men landslagssjef Yoon Duk-yeo vurderer å sette innpå den 182 centimeter høye spilleren i natt i et desperat forsøk på å ta seieren.

Spania har vært best av disse to så langt i mesterskapet til tross for at lagene står med like mange poeng. Landet er også rangert høyere på FIFA-rankingen, og i kveld går spillerne for seier.

Samlet odds for dobbelen: 5,46.

Begge kampene startet 01.00 i natt.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus