*Nettavisen* Sportspill.

Vraker Barcelona til fordel for Brumunddal

Foto: Afp

Til bunnodds er det ingen grunn til å spille Barcelona lørdag. Vi retter heller blikket mot Hedmark. Sjekk vårt oddstips.

12.05.12 09:58

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Kan Stabæk true Molde?
Oddstips 2: Vi tror på mer Dortmund-suksess
V75: Milliondryss på Bjerke

Det er 87 spilleobjekter på lørdagens langoddsprogram og litt av hvert å bryne seg på. Fra England er det tre playoffkamper, og det er noen kamper fra Spania. Størstedelen av kampene er imidlertid hentet fra norsk 2. divisjon, men det spilles også to kamper i Tippeligaen. Ishockey-VM ruller for fullt og det er selvsagt også kamper fra Sverige. I Tyskland møtes Borussia Dortmund og Bayern München til prestisjetung cupfinale.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Real Sociedad - Valencia

Siste serierunde i Primera Division og begge lagene er ferdigspilte for sesongen. Valencia sikret tredjeplassen med seieren over Villarreal sist runde og er dermed direkte kvalifisert til neste sesongs Champions League-spill. Har ellers hatt en trøblete og variabel vårsesong. Hjemmesterke Real Sociedad er sikret ny kontrakt og har gjort det brukbart på eget gress (8-6-4). En kamp uten særlig bedtydning dette altså og da tror vi klart mest på hjemmelaget. 2,55 for at Sociedad innfrir foran egne fans i sesongavslutningen ser ut som et av lørdagens beste langskudd.

Dagens avslag
Real Betis - Barcelona

Betydningsløs kamp i Sevilla der det står 2-2-0 på de fire siste tilsvarende oppgjørene. Norsk Tipping tilbyr "gavmilde" 1,22 på borteseieren. For å si det mildt så finnes det noen andre kamper som lokker vesentlig mer. Her lar vi Lionel Messi kose seg på egenhånd og lar lagene spille i fred.

Sandviken - Røa
Hjemmelaget har hevet seg flere hakk denne sesongen og står med full pott og tre seire hjemme på Stemmemyren. Stortalentet Melissa Bjånesøy fortsetter å levere også denne sesongen. Røa har levert litt ujevnt denne sesongen og til 1,20 i odds er det ingen grunn til å oppsøke kommisjonæren. På en svært god dag er det ikke helt utenkelig at Sandviken kan knipe ett poeng. Styr unna.

Det er 46 millioner i potten i V75 på Bjerke lørdag. Kjøp et av våre eksperttips

HTML EMBED

Dagens spill
Brumunddal - Gjøvik FF

Vi har jobbet knallhardt med andre divisjon avdeling 1 forut for denne helgen og lørdag skal vi angripe et lag som enda ikke har vunnet. Brumunddal står med to poeng etter fire spilte seriekamper. Marginene har ikke vært på brumunddølenes side i det siste. De fem siste kampene har gitt tre ettmålstap og to uavgjorte. Hang godt med i bortemøtet med Valdres sist helg, men måtte reise hjem med 0-1 tap i en kamp laget hadde fortjent bortepoeng. Tok et svært ufortjent poeng borte mot Ørn/Horten tredje sist, men kunne tatt alle poengene i en jevn kamp hjemme mot Raufoss nest sist. Den gyldne 89-årgangen til Brumunddal (som trener kai Kristiansen uttrykker det) skal ha en flott sjanse til årets første trepoenger når Gjøvik kommer på besøk lørdag.

Variable Gjøvik slo gode Tønsberg 4-0 hjemme nest sist, men måtte tåle 0-4 i lokalderbyet mot Raufoss sist helg. Har i tillegg spilt cup (ekstraomganger mot Nesodden i første runde) og onsdag møtte laget Strømsgodset i andre runde hjemme (tap 0-2). Tøft kampprogram den siste tiden altså. Er et fysisk lag sterkt lag som ikke sverger til finspill.

Hjemmelaget venter fortsatt på sesongens første seier. Vi tror hjemmelaget har bra sjanse til å få den lørdag mot et Gjøvik som kan være slitent nå etter tøff matching den siste tiden. Hjemmeseier betales med 1,90 lørdag og vi spiller. Kampen kan ikke spilles som singel så vi må kombinere.

Ørn Horten - Elverum
Hjemmelaget var (og er) en av favorittene til avdelingsseieren. Trener Kai Kristiansen i Brumunddal var helt utvetydig overfor oss torsdag om at Ørn var det beste laget Brumunddal har møtt (og de har møtt flere av de antatte topplagene). Den kampen endte 2-2 i Horten og Brumunddal-treneren mente tremålsseier til Ørn hadde gitt et riktigere bilde av den kampen. Til tross for oppløftende spill har det blitt dårlig poengmessig uttelling for hjemmelaget. Fire poeng på de fire første seriekampene er skuffende, men årets første seier kom ihvertfall sist helg da Grorud ble slått 2-1 i Oslo. Hjemme er det blitt 2-2 mot Brumunddal og et ufortjent 1-2 tap mot Valdres. i cupen ble det exit etter ekstraomganger mot Kvik Halden for halvannen uke siden.

Elverum står uten tap på sine fire første seriekamper, men tre av disse har endt med poengdeling. 5-0 borte mot Strømsgodset sitt andrelag og ellers er to kamper endt 0-0. Ikke lett å vite hvor bra dette Elverum-laget er foreløpig. Men de er velorganiserte og sterke defensivt (akkurat som i fjor).

Spissen Prince Mambouana er endelig klar for hjemmelaget og slett ikke utenkelig at det blir suksess på direkten. Det løsner når som helst for hjemmelaget og 2,00 er ålreit odds på hjemmeseieren her.

Vi kombinerer dermed seier til Brumunddal med seier til Ørn Horten. Totaloddsen på denne dobbelen er 3,80 og vår innsats som vanlig kr 100.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 47 Brumunddal - Gjøvik FF 1,90 3,90 2,55
Kamp 50 Ørn Horten - Elverum 2,00 3,85 2,40
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.