*Nettavisen* Sportspill.

Warnock får svar direkte

Ringreven Neil Warnock er ny manager for Queens Park Rangers.  Foto: Pa Wire (Pa Photos)

Neil Warnock har overtatt som manager for QPR. Lørdag tror vi han får svar direkte i lagets hjemmekamp mot Preston.

07.11.15 13:51

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Blackburn leverer varene igjen
Oddstips 2: Hull vil tilbake på første forsøk
Oddstips 3: Celta Vigo er ingen bløff
Tippetips: United er bunnsolide hjemme
TV-fotball/streaming: Sjekk helgens oversikt
V75 Jarlsberg lørdag: Vidunderlig V75-omgang i vente
V5 Jarlsberg:
Support Justice er for god
V65 Bergen:
Wassberg fikser lørdagskvelden

Et vidunderlig langoddsprogram venter lørdag og det spilles fotball stort sett over hele Europa. I England er det kun Manchester United og Chelsea som er i aksjon av de "store", men det er nok av gode spillobjekter i England, spesielt i Championship. Både i Italia, Tyskland, Spania, Frankrike og Nederland er det også flust av interessante objekter.

Det ble en solid fredag for Nettavisens oddstips. Aalborg innfridde borte mot Sønderjyske (2-1) og kombinert med Björklöven som vant 5-1 over Tingsryd i Hockeyallsvenskan satt vårt dobbelforslag klokkerent til 3,78 i odds. Og i La Liga innfridde Las Palmas vårt singelspill (2,40 i odds) hjemme mot Real Sociedad.

Queens Park Rangers - Preston H 2,15
Queens Park Rangers var en av favorittene til å vinne Championship og til å ta seg tilbake til Premier League på første forsøk, men etter 15 serierunder ligger laget helt nede på 13. plass og har tolv poeng opp til tetplassene. Torsdag var det over og ut for manager Chris Ramsey og inn kommer den rutinerte ringreven Neil Warnock. Han kan i det minste glede seg over at scoringsmaskinen Charlie Austin er frisk igjen og Austin spilte hele kampen borte mot Derby tirsdag kveld der QPR røk 0-1. Som i Premier League forrige sesong er det bortebane som er akilleshælen til London-laget (2-1-5 hittil er ikke opprykksssifre). Det går i det minste mye bedre hjemme på Loftus Road (3-3-1 hittil). James Perch soner karantene, mens Clint Hill fortsatt er skadet.

Nyopprykkede Preston har kommet seg litt etterhvert og står nå med fem kamper uten tap, men dessverre for laget er tre av dem endt med poengdeling og 0-0. Tirsdag ble helt formløse Nottingham Forest slått 1-0 hjemme. 2-2-3 på bortebane. Midtbanespilleren John Welsh soner karantene lørdag, mens Tom Clarke, Jermaine Beckford og Chris Humphrey aller er skadet.

I takt med sviktende prestasjoner stiger oddsen på QPR og lørdag betales hjemmeseier med 2,15, det er den høyeste hjemmeoddsen på QPR denne sesongen hittil. Og det er jo ikke hjemme QPR har sviktet. Neil Warnock er en trener som behersker Championship til fingerspissene og lørdag tror vi han får svar fra sine spillere og at QPR vinner. Spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag