Foto: Getty Images/All over Press

Watford går for direkte opprykk

Etter to strake tap må de slå tilbake hjemme mot Burnley.

Kommersielt

Sportspills meny langfredag
V4 Eskilstuna: Burde vært rent bord
V65 Klosterskogen: Tengsareid tar Skien

Oddstips 1: FC Nordsjælland har overtaket
Oddstips 2: Watford skal rett opp
Tippetips: Håpløse tilstander i Blackburn

Langoddsen langfredag byr på mye englesk fotball fra Championship, League One og League Two. Dessuten finner vi dansk fotball, en semifinale i det svenske ishockeysluttspillet og fredagskamp i Ligue 1, PSG - Montpellier.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
83. Yeovil Town - Wallsall B 2,75

League One. Yeovil Town kjemper om play-off, men har bare vunnet en av sine syv siste. De kan få det tøft mot godtgående Wallsall, det unge mannskapet har virkelig fått opp dampen og er ubeseirede på de ti siste rundene. Med seier i dag vil de være med i kampen om play-off. Bortelaget viser best form, og klarer de å stable toppscorer Will Grigg (usikker) på bena, kan de godt vinne på Huish Park. 2,75 på laget i best form er et spennende langskudd.

92. Coventry - Doncaster B 2,55
League One. Coventry har blitt trukket ti poeng av fotballforbundet grunnet sin manglende evne til å oppfylle økonomiske minstekrav. Klubben kan fortsatt anke, men uansett handler denne sesongen mer og mer om å bare bli ferdige, opprykk blir det ganske sikkert ikke og det sportslige får stadig mindre fokus. Vi setter spørsmålstegn ved formen etter at Coventry røk 0-2 for bunnlaget Portsmouth sist, og noe spesielt sterkt hjemmelag er de heller ikke. Doncaster topper tabellen og vil gjerne vinne denne før de spiller en viktig toppkamp mot Swindon mandag. De er ligaens beste bortelag og her tror vi de kan få det enklere enn bookmakerne skal ha det til. 2,55 på det beste laget må testes.

Dagens avslag
96. Preston - Portsmouth H 1,50

League One. Preston har labre 5-8-6 på eget gress og lite igjen å spille for, der de ligger som nummer 16. Et par poeng til, så er plassen sikret. Manager Simon Grayson snakker allerede om hvordan alt skal bli bedre neste sesong. Bortelaget sliter med økonomien og er svake på reise, det er velkjente saker, men nå viser det seg at midlertidig manager Guy Whittingham har klart stille likt lag flere kamper på rad, og det sportslige er bedret. Seier mot Coventry sist, og 1-1 borte mot ligaleder Doncaster før det. Spillerne er fokusert og det er ingen nye fravær i dag. Hvordan Norsk Tipping har kommet frem til at 1,50 er prisen på hjemmeseier, fatter vi ikke, vi vet bare at vi ikke rører den.

Dagens spill
Det skjer mye på oddsfronten til fredag å være, og det blir to spilleforslag i dag. To av objektene plukker vi fra midtukekupongen, nærmere bestemt fra Championship, og de kommer her.

Norsk Tipping

81. Watford - Burnley
Championship. Watford er bare to poeng unna direkte opprykk. Det er sterkt levert av manager Zola og Pozzo-familien, men nå har Watford tapt to på rad, hjemme for Blackpool og borte for Barnsley, det er uvant kost. Lagets toppscorer Matej Vydra fra Udinese er kåret til årets spiller i Championship. 10-3-6 hjemme totalt og i dag hadde det passet med en seier igjen.

Sentrale Almen Abdi (m) er usikker og skal testes nærmere avspark. Manuel Almunia (k) er på vei tilbake, men det er usikkert om han rekker denne. Nyron Nosworthy (f) er ute. Fra før er Neuton, Tommie Hoban og John Eustace ute.

Burnley går mot en plass midt på tabellen. Med 1-4-5 på de ti siste rundene har de stilt seg kjedelig til, og de åtte siste rundene blir trolig ikke dramatiske. Men de skal passe seg for å ikke falle lenger ned mot nedrykk, for det er jevnt rundt midten og lagene på nedrykk har begynt å vinne.

Ben Mee (f) er suspendert. Det er ventet at Danny Lafferty tar hans plass. Dean Marney (m) er ute igjen.

Dette skal være en flott sjanse for Watford til å vinne igjen og utfordre de andre i toppen om direkte opprykk. Burnley har mistet formen og får stadig mindre å spille for. 1,75 for hjemmeseier brukes i en dobbel.

103. Leicester - Millwall
Championship. Leicester viser svak form på et kritisk tidspunkt. Bare tre scoringer på de fem siste og 0-2-3 på de disse gjør at de spøker for play-off. Leicester holder den viktige 6. plassen i øyeblikket, og de har fine 12-3-4 hjemme, men sist de var i aksjon på King Power Stadium ble det tap 0-1 for bunnlaget Sheffield Wednesday. Manager Nigel Pearson frykter spillerne har mistet selvtilliten, og derfor blir det veldig viktig å vinne denne første kampen etter oppholdet.

Ritchie De Laet (f) og Matty James (m) er tilbake fra skader og hjemmelaget har skadefri tropp. I tillegg slapp Chris Wood (a) å spille landskamp for New Zealand tirsdag, og kan starte uthvilt på topp i dag.

Millwall er videre i FA-cupen etter borteseier mot Blackburn, og møter Wigan i semifinalen lørdag om drøye to uker. Det blir et høydepunkt, for i ligaen ligger de på en lite spennende 15. plass og formen er ikke all verden. Borteseier i derbyet mot Charlton for to uker siden var riktignok en stor fest, og det ser ut som Millwall har det i seg å vinne de viktige kampene, men ikke mer. De er fem poeng over streken i Championship og har tatt flere poeng borte enn hjemme.

Manager Kenny Jackett har flere fravær i forsvar denne gangen. Karleigh Osborne (f) og Dan Shittu (f) sliter med skader, Paul Robinson (f) er ute fra før og Mark Beevers (f) er suspendert. Derfor er Tom Bender (f), en spiller uten kontrakt, leid inn som reserve i dag. James Henry (m) er ute.

I våre øyne er dette en glimrende mulighet for Leicester til å komme tilbake på vinnersporet og vise at de kan kjempe om opprykk. Med skadefri tropp hjemme mot et svekket Millwall, som ikke har så voldsomt mye å spille for, skal de vinne. 1,65 for hjemmeseieren ser greit ut, vi bruker den i en dobbel. Total odds blir 2,89, innsats 100 kroner og spillefrist klokken 15.55.

81. Watford - Burnley 1,75 3,10 3,55
103. Leicester - Millwall 1,65 3,15 3,95

Total odds 2,89

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus