*Nettavisen* Sportspill.

Watford langt fra sjanseløse mot Liverpool

FULLE AV SELVTILLIT: Watford og Odion Ighalo (i lufta) har vært solide i år. Foto: Steve Drew (Pa Photos)

"Miniputtene" fortsetter å plage storklubbene i Premier League denne sesongen. I ettermiddag er det Watfords tur hjemme mot Liverpool.

20.12.15 19:04

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Mer norsk suksess i Tyskland
Oddstips 2:
Målrik VM-finale for Norge
Oddstips 3: Lyon ikke i nærheten av gammel storhet
Tippetips: Atletico Madrid jakter tabelltopp
Skiskyting:
Steintøft for Tarjei
V65 Jarlsberg: Marius kusker V65-bankeren
V4/V5 Täby:
Galoppen ringer julen inn
V64 Ørebro: Jackpot med Goop i hovedrollen

TV-kampene: Slik ser du søndagens fotballkamper

Etter en svært god fredag for Nettavisen/Sportspills oddstips, ble det enda bedre klaff lørdag. Dobbelen med over 2,5 mål i kampen Everton - Leicester kombinert med seier til Brentford (totalodds 2,88) satt klokkerent, vår spanske dobbel med seire til Espanyol og Deportivo La Coruna (totalodds 3,61) likeså, og i Pokljuka innfridde Simon Schempp vårt vinnerspill (odds 2,50).

Søndagens langoddsprogram er spekket med godbiter. Håndballfinalen mellom Norge og Nederland er det soleklare høydepunktet for oss nordmenn, og i tillegg er det en rekke herlige vintersportdueller. Legg til en bråte med interessante fotballkamper og det er bare å glede seg til en fantastisk sportssøndag.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 14.25.
Watford - Liverpool, H, 3,40.

Watford har vært en av Premier Leagues store overraskelser denne sesongen, og Quique Flores menn befinner seg i skrivende stund på 7. plass i den engelske toppdivisjonen. Med 25 poeng på 16 kamper har Watford imponert store deler av fotballverdenen. Dagens hjemmelag har ikke scoret mer enn 18 mål denne sesongen, og har selv måtte plukke 16 baller ut av eget nett.

Watford har vært solide på hjemmebane, og har plukket 11 poeng på Vicarage Road. De har scoret og sluppet inn seks mål på eget gress, og har en hjemmestatistikk på 3-2-3 å vise til.

Mye av æren for Watfords gode sesong skal spissparet Odion Ighalo og Troy Deeney ha. Nigerianske Ighalo er klubbens toppscorer med ti mål på 16 kamper - og han har fått god hjelp av spisskollega og kaptein Troy Deeney som står med fem scoringer og tre målgivende så langt denne sesongen.

Quique Flores kan glede seg over en tilnærmet skadefri tropp, med Joel Ekstrand den eneste som garantert er utilgjengelig til dagens oppgjør. Sebastian Prodl og Valon Behrami er usikre til oppgjøret, og deres spanske manager håper nok å få begge to klare til det som utvilsomt blir en tøff kamp mot Liverpool.

Jürgen Klopps menn ligger på 9. plass i Premier League, og etter en forrykende start på sin Premier League karriere har Klopp kommet litt ned på jorda igjen. Med 24 poeng på 16 kamper er det fortsatt god kontakt oppover på tabellen. Med seier og hjelp fra andre lag kan Liverpool klatre helt opp til 5. plass. Samtidig kan ett tap og resultater i mot føre dem helt ned til 12. plass.

Liverpool har vært solide på bortebane denne sesongen, og har en bortestatistikk på 3-3-2 å vise til. Philippe Coutinho er klubbens toppscorer denne sesongen. Den brasilianske midtbanespilleren står med femmål på 13 kamper, med Christian Benteke like bak med fire mål.

Skadesituasjon til Klopp gir grunn til bekymring når de reiser til Vicarage Road. Jon Flanagan, Joe Gomez, Danny Ings, James Milner, Dejan Lovren og Daniel Sturridge er alle ute av spill, mens Mamadou Sakho kan bli klar til dagens oppgjør.

Watford har vært bunnsolide så langt i år, selv om de ikke har vært like gode hjemme (3-2-3) som borte (4-2-2). Hjemmeoddsen på 3,30 nærmest "tvinger" oss til å lansere spill på Watford her og så lenge du har spisser som Ighalo og Deeney er laget kapable til å slå alle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag