Watford-spillerne har overrasket alle denne sesongen. Kan de tukte United og ta femte strake også?
Watford-spillerne har overrasket alle denne sesongen. Kan de tukte United og ta femte strake også? Foto: Frank Augstein (AP)

Watford mener alvor i år

Og kan fint ta sin femte strake Premier League-seier mot United lørdags kveld!

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Fantastisk lørdagskupong
V75 Forus: Du kan vinne 13 millioner i V75
Oddstips Premier League: Vi tester en høyoddser på St James' Park
Oddstips Eliteserien: Kan Barmen lage trøbbel for Haugesund igjen?
Oddstips Premier League: Fireoddser spilles på Etihad
Oddstips Premier League: Liverpool får revansje i London
Oddstips Premier League: Statistikken taler for U på Vitality Stadium
Lotto lørdag: 34 ekstra Lotto-millionærer skal trekkes

Endelig er landslagspausen er over og det betyr at Premier League, Championship og Eliteserien er i gang denne helgen.

Det er Superlørdag på langoddsprogrammet, for det bugner av spennende spillobjekter. I Premier League er naturligvis det store høydepunktet Tottenham – Liverpool som starter allerede klokken 1330. Også ubeseirede Watford mot Manchester United klokken 1830 er en godbit. I tillegg er det toppoppgjør i Eliteserien mellom Haugesund og Brann og i La Liga er både Barcelona og Real Madrid i aksjon.

Husk supertrekning lørdag - 33 millioner i potten

Watford - Manchester United H - 3,75 (Spillestopp 18:25)

Klikk her for å levere dette spillet

Det hadde gitt høye odds på at Watford skulle ha full pott etter fire spilte kamper, mens United bare har kapret seks poeng. Det er dog tilfelle før denne viktige kampen på Vicarage Road, og det gjør det hele meget spennende.

Watford har startet både overraskende og forrykende. Fire strake seire siden ligaåpningen er fasiten så langt. Laget møtte relativt overkommelig motstand i de første tre, men sendte Tottenham hjem fra London-derbyet på Vicarage Road uten poeng i siste kamp. Det er klart laget like godt kunne tapt som vunnet den kampen. Men Watford slo tilbake og vant, og det er sterkt. 

Laget er virkelig blitt et godt kollektiv og jobber steinhardt for hverandre. Med Sir Elton John i direktør-sjiktet er også økonomien grei i Watford. Laget går til dette oppgjøret med alt å vinne i motsetning til sine gjester som er under stort press. Dette er veldig viktig å huske på. Skulle Watford tape dagens oppgjør, vil ingen klandre dem. Men om dem skulle vinne, er det krise for United og Mourinho.Tidligere United-spiller Tom Cleverly rekker ikke kampen. I tillegg må Hjemmelaget teste to – tre spillere med småskader. 

Manchester United er under stort press. Seks poeng etter fire spilte svarer ikke til forventningene på Old Trafford. Mye uro og bråk rundt manager Jose Mourinho bidrar heller ikke i riktig retning. Det samme gjelder rundt stjernespiller Paul Pogba. United vant sin siste kamp 2-0 borte mot Burnley, og har et stort press på sine skuldre før denne kampen i hovedstaden. Undertegnede synes Burnley var ekstremt svake, og at United nærmest pliktvant. Vi i Nettavisen har lenge ventet på at det skal snu for United, og at de skal begynne å spille ordentlig festfotball igjen. Men uke etter uke går, og vi ser ingen endringer. Det har vært dårlig veldig lenge nå, og det er trist. Man skulle tro, med det presset laget har nå, at dem bør ha gode sjanser mot Watford. Vi mener ikke det, og tror de vil få det svært tøft med å ta tre poeng. 


Rashford, Fellaini og Jones er tvilsomme med småskader, mens Luke Shaw ikke rekker kampen etter å ha pådratt seg hjernerystelse i Englands kamp mot Spania sist helg.

Begrunnelse H: Som nevnt, United skuffer oss veldig ofte. At Watford, som har vunnet alle fire Premier League-kampene hittil, skal stå til 3,75 er rart. Vi finner den oddsen svært spillbar. 

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør