Gå til sidens hovedinnhold

Watford til topps

Watford pøser inn mål i Championship og kan erobre tabelltoppen med seier over Nottingham Forest. Les dagens oddstips.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: RBK holder stand
Tippetips: Tett i toppen
Tippeligaen: Siste om skader og karantener

V64 Øvrevoll: Søndag er det fest på Øvrevoll
V65 Sørlandet: Vi stoler på Siv i sør

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Tippeligaen, Adeccoligaen, Oddsen-ligaen, Premier League, Serie A, Bundesliga, Primera Division, Ligue 1, Superliga, Eredivisie, norsk 3.divisjon, Championship og League One.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Levante - Sevilla H 3.00
Levante greide ikke følge opp 2011/12 sesongens sjetteplass og endte opp som nummer elleve i fjor. Konflikter i garderoben førte til at klubben så seg nødt til å kvitte seg med hovedtreneren og flere spillere, og i juli ble Joaquín Caparrós hanket inn for å få skuta på rett kurs igjen. Lagets største problem (på banen) forrige sesong var den offensive biten, og får å bedre slagkraften har Caparrós hentet inn David Barral, Andreas Ivanschitz, Sérgio Pinto og Jordi Xumetra. Forsvaret ble ansett som den sterkere delen og bør bidra positivt denne sesongen også. Tapte hele 0-7 borte mot Barcelona i seriepremieren.

Sevillas havnet på en skuffende niendeplass i fjor og hovedtrener Unai Emery, som kom inn midtveis i sesongen, har brukt sommeren til å bygge om laget til hans preferanse. Salget av Álvaro Negredo og Jesus Navas til Manchester City brakte inn en god slump penger, og er blitt brukt på å hente inn blant annet Kévin Gameiro, Carlos Bacca, Marko Marin (på lån fra Chelsea), Nicolás Pareja og Daniel Carriço. Alt i alt har Emery kvittet seg med ti spillere. Nøkkelen for å bedre plassering ligger på bortebane for Sevilla. Førti av lagets femti poeng forrige sesong ble hentet på Ramón Sánchez Pizjuán og Sevilla endte opp med elendige 1-7-11 på fremmed gress, som var dårligst av samtlige. Startet sesongen med å tape 1-3 hjemme mot Atletico Madrid.

Både Levante og Sevilla har brukt sommeren flittig til å bygge om på laget, men ingen av de hadde noe hell i sesongpremieren. Sevilla har på papiret det sterkeste mannskapet, men var elendige på bortebane i fjor. Hvis Caparrós forsterkninger på topp viser seg å være vellykket tror vi Levante kan hente hjem en god del poeng på hjemmebane i år. Det er vanskelig å bedømme lagene etter bare én serierunde, men dagens opggjør skal være jevnere enn hva oddsen tilsier. 3.00 i odds på at Sevilla fortsetter sin grusomme form på bortebane virker greit betalt og blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Stabæk- HøddH 1.75
Stabæk rykket opp til fjerdeplassen med seierne over Fredrikstad og Strømmen i de to siste og har nå en reell sjanse på opprykk. Står med 3-1-1 på de fem siste, men 1-5 tapet hjemme mot HamKam svir nok litt fremdeles. Hadde ikke tapt på Nadderud før det hvor det nå står med 5-3-1. Slipper inn mye mål i forhold til sin tabellposisjon, 30 baklengs er klart flest av lagene på øvre halvdel. Hødd fulgte opp returmøtet mot Sandefjord med å vinne 2-0 igjen, men det var deres første trepoenger siden sist de møttes på Komplett.no Arena i slutten av juni. Står nå med 1-1-3 og har falt ned på syvendeplassen, men kun målforskjell skiller til HamKam som innehar den siste playoff-spotten. Mistet i sommer en viktig brikke i Pål Andre Helland som forsvant til RBK. Tallene på fremmed gress viser 4-3-3. Stabæk har plukket bra med poeng på Nadderud, men har problemer bakover. Vi tror Hødd er kapable til å ta poeng.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Watford - Nottingham Forest

Watford fikk mye kritikk i fjor for å benytte seg av vel mange spillere på lån, men laget leverte likevel en sterk sesong som endte med 3.plass og playoff kamp. Kunne sikret seg direkte opprykk, men tapte hjemme mot Leeds i siste serierunde. Manager Gianfranco Zola har vært særdeles aktiv i sommer og har sikret seg mange av dem som var på lån. Hele seksten nye spillere er signert, hvorav ni kommer fra Udinese. Startet sesongen med å slå Birmingham 1-0 borte før de regelrett slaktet Bournemouth 6-1 hjemme. Spilte en vanskelig bortekamp mot Reading forrige helg, og Zolas men viste styrke med å komme tilbake fra både 0-2 og 1-3 for å sikre seg ett poeng med scoring på overtid. Marco Cassetti og Joel Ekstrand er klarert for spill.

Det er lite å utsette på sesongstarten til Nottingham Forrest som står med full pott etter tre runder. Både Huddersfield, Bolton og Blackburn måtte gå målløse og poengløse av banen mot Forrest. Var noe heldig mot sistnevnte; ingen av lagene utmerket seg spesielt og det så ut til ende 0-0, men Darius Henderson sikret seieren med scoring på overtid. Laget var bare ett poeng unna en playoff-plass i fjor, men ser så langt ut til å kunne være en reell utfordrer i år. Spissene Darius Henderson og Simon Cox sliter fremdeles med skader og er usikre til dagens kamp.

Nottingham Forest har altså fått en perfekt start på sesongen, men i dagens kamp tror vi de kommer til kort. Watford har vist seg svært scoringskåte og har allerede notert ti mål på tre kamper. Troy Deeney (a) er i kjempeform med sine fem mål innledningsvis og laget stiller med flere potensielle matchvinnere. Watford scoret suverent flest mål i fjor (85) og starten på årets sesong tyder på at de kommer til å ligge helt i toppen i år også. Zolas italienske invasjon ser ut til å ha styrket Watford som blir regnet som en av de største utfordrerne i Championship. Hjemmelaget vant begge oppgjørene i fjor (3-0 borte / 2-0 hjemme) og vi tror de tar første stikk i år også.

Watford - Nottingham Forest 1.90 3.15 3.40

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken