*Nettavisen* Sportspill.

Wednesday i herlig flyt

 Sheffield Wednesday-manager Carlos Carvalhal har gjort en strålende jobb med Sheffield Wednesday og laget er ubeseiret på de åtte siste seriekampene. Foto: Lee Smith (Reuters)

Sist tirsdag så knuste Sheffield Wednesday til med 3-0 over Arsenal i ligacupen. Tirsdag jakter de skalpen til ubeseirede Brighton i seriespillet.

03.11.15 10:39

Ikke gå glipp av den spennende nyheten i Nettavisens Fantasy-spill. Nå kan du få verdens beste spillere på ditt Fantasy-lag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Benitez' Real Madrid begynner å ta form
Oddstips 2:
City er ikke like heldige i kveld
Oddslangskudd: Tysklands formlag lamslår Juventus

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

V5A Jarlsberg: Flåtens unghester leverer

Vi har et strålende langoddsprogram foran oss tirsdag. Den fjerde av seks runder i gruppespillet i Champions League innledes og vi har åtte meget interessante kamper foran oss. I tillegg spilles det en rekke kamper i Championship og Champions League i ishockey spilles første kamp i åttendelsfinalene der Storhamar skal brynes seg på finske TPS.

Sheffield Wednesday - Brighton H 2,40
Duket for toppkamp i Championship her mellom Sheffield Wednesday på 8. plass og lederlaget Brighton. Wedmnesday står med 5-3-0 på de åtte siste seriekampene og slo altså Arsenal ut av ligacupen sist tirsdag med råsterke 3-0 hjemme på Hillsborough. Klart imidlertid å lade om batteriene og slo Nottinghan Forest 1-0 hjemme lørdag i seriespillet. Hadde imidlertid en svak periode i seriespillet etter at laget vant 2-0 hjemme mot Bristol City i serieåpningen og tok kun to poeng på de fem neste seriekampene, derav er ikke laget høyere på tabellen til tross for åtte seriekamper på rad uten tap nå. Den nye portugisiske manageren Carlos Carvalhal har åpenbart gjort en flott jobb. Her kan innlånte Gary Hooper (fra Norwich) få sin første kamp fra start. Michael Turner og Modou Sougou er fortsatt utilgjengelige, men både Sam Hutchinson og Alex Lopez kan være tilbake.

Brighton er fortsatt ubeseiret etter de 14 første serierundene og står med 8-6-0 totalt. Ledet lenge 1-0 borte mot formsterke Reading lørdag, men måtte nøye seg med 1-1. Totalt 3-4-0 på bortebane. Gordon Greer, Kazenga LuaLua og Gaeten Bong er alle fortsatt skadet.

Det står 2-1-0 på de tre siste tilsvarende på Hillsborough og før eller siden kommer Brighton til å tape. Formsterke Sheffield Wednesday er laget som kan påføre Brighton sesongens første tap og 2,40 på hjemmeseieren her er meget spennende og spilles.

Burnley - Fulham over 2,5 mål - 1,75
To lag som både er i form og som er involvert i målrike oppgjør for tiden, i hvertfall gjelder dette Fulham. Formsterke Burnley står med fire av de fem siste hjemmekampene over 2,5 mål, mens Fulham står med fem av sine seks bortekamper over 2,5 mål og Fulham har i tillegg hamret inn åtte mål på sine to siste kamper.

1,75 i odds for at trenden for disse lagene fortsetter i henholdsvis hjemme- og bortekamper er klart godkjent odds.

Dobbelen med seier til Sheffield Wednesday og over 2,5 mål i kampen mellom Burnley og Fulham gir oss spreke 4,2 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag