Tony Pulis og Saido Berahino i en hyggelig passiar før en treningskamp før seriestart. 
Tony Pulis og Saido Berahino i en hyggelig passiar før en treningskamp før seriestart.  Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

West Bromwich burde vært favoritt

West Bromwich-manager Tony Pulis har skadefritt mannskap og kanskje er toppspissen Berahino tilbake. Det bør være bra vinnersjanse mot Southampton hjemme lørdag.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Det må være fordel United
Oddstips 2: Malmö på fortsatt gulljakt
Oddstips 3: Simeone og Atletico Madrid utfordrer Barca
Tippetips: Hvem skal stoppe Manchester City?
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet
V75 Bjerke søndag: V75-fest med Solberg
V4 Bjerke søndag: Lettløst med samlebonger

En vidunderlig lørdag står foran oss med en masse herlige objekter på
Langoddsen, nå som klubbfotballen ruller igjen etter landslagspausen. Hobro gjorde jobben hjemme mot Aarhus fredag og sørget for herlig treff for vårt singelspill til solide 3,40 i odds. Lørdag byr vi på fire oddstips og utførlige tippetips.

West Bromwich - Southampton H 2,80
Det er mange herlige objekter lørdag og fra Premier League må vi ta med denne. Det er ikke lett å forstå hvorfor Southampton er satt til så klar favoritt her. West Bromwich har møtt Manchester City og Chelsea i sine to første hjemmekamper, og i tillegg hatt bortekamper mot Watford og Stoke. Sett i det lys må fire poeng være godkjent, selv om borteseieren mot Stoke sist selvsagt kan forklares med at Stoke spilte 60 minutter med ni mann. Tony Pulis har hentet inn gode Jonny Evans i overgangsvinduet og velinformerte kilder at Saido Berahino kan være tilbake i startelleveren lørdag etter at han var linket bort gjennom hele overgangsvinduet. I tillegg er Chris Brunt friskmeldt igjen etter sin skade.

Åpning på det jevne av Southampton med 1-2-1 på de fire første kampene. seieren kom i forrige kamp hjemme mot Norwich, men i den kampen fikk Norwich en mann utvist etter 31 minutter og på det tidspunktet var det helt jevnspilt. det endte til slutt med 3-0 seier til Southampton.  utover dette har ikke Southampton møtt særlig skarp motstand i de tre andre (2-2 borte mot Newcastle, 0-3 hjemme mot Everton og 0-0 borte mot Watford).

To av de tre siste tilsvarende på the Hawthorns har endt med hjemmeseier og sist sesong endte det 1-0 etter scoring av nettopp Saido Berahino.

2,80 at West Bromwich tar sesongens første hjemmeseier er klar overodds i denne kampen og spilles.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus