*Nettavisen* Sportspill.

West Ham blekner uten Payet

SKADET: Dimitry Payets skade var et hardt slag for West Ham, som virkelig var i form. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Dimitry Payet er livsviktig for West Ham, som ikke er pålitelige i hans fravær.

29.11.15 09:27

søndagens langoddsprogram er det en rekke spennende hendelser å spille på, som for eksempel fire godbiter fra Premier League, verdenscupen i langrenn og hopp og divers andre spennende fotballkamper.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1
: Kane sender Chelsea tilbake med tap
Oddstips 2: Hvorfor er Ståle Solbakken favoritt?
Oddstips 3: Lazio er elendige borte
Tippekupongen: Liverpool vinner denne lett

TV-kampene: Dette er søndagens program
Skaderapport: Disse mister helgens Premier League-runde

V75 Örebro: Ekstra V75-omgang!
V65 Leangen: Enorm jackpotomgang på Leangen

Dagens langskudd, innlevering klokken 15.00.
West Ham - West Bromwich, B 3,60.

Uten seier i de tre siste kampene og rundspilt og ydmyket mot Tottenham forrige helg: Det ser ikke lyst ut for West Ham for tiden. At Dimitri Payet skulle skade seg var det absolutt verste som kunne skje, og nå ser man hvor viktig han var.

Manuel Lanzini har tatt noe ansvar i franskmannens skadefravær, men en så god spiller som Payet er umulig å ikke savne.

Som sagt har det gått tre kamper siden West Ham sist vant, da hjemme mot Chelsea. De har stått for noen enorme bragder mot storlagene denne sesongen, men mot lag fra nedre halvdel av tabellen har de vært langt mer gjestfrie. Hjemmestatistikken på 2-2-2 er ikke spesielt solid.

Morgan Amalfitano og Enner Valencia er fortsatt skadet, James Collins er fortsatt suspendert, det samme er Mark Noble. Reservekeeper Darron Randolph rekker neppe kampen. Unggutten Reece Oxford bør rekke kampen.

Perfekt kamp for Pulis
West Bromwich har spilt i tur og orden mot Leicester, Manchester United og Arsenal, og har klart seg svært godt rent spillemessig. Sist tok de en svært solid seier mot nettopp Arsenal.

Tony Pulis elsker kamper som dette, der hjemmelaget har presset på seg. Han er en mester til å sette opp perfekte kampplaner og ikke bli overrasket om West Ham ikke klarer å score mål. Samtidig finnes det nok offensiv kraft i laget til å score både ett og to mål, med en herlig Pulis-sammensetning med spillere på topp.

Nei, her er det bare å forvente kynisme fra West Broms side, ikke forvent at de skal by opp til festspill. Dessverre for gjestene er assistkongen Chris Brunt suspendert, hans gyldne venstrefot er et særdeles viktig angrepsvåpen for bortelaget, både fra dødball og i åpent spill. Målvakt Ben Foster er også ute.

Gjestene har tre seire på bortebane denne sesongen, ett uavgjort og to tap. En sterk bortestatistikk - Tony Pulis er generelt best på bortebane, når hjemmelagene kan føre kampen.

Det føles ikke trygt å stole på West Ham for tiden, mens dette er en perfekt kamp for Tony Pulis. Uten Dimitri Payet ser West Ham bleke ut og vi velger borteseieren til snasne 3,60 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.