*Nettavisen* Sportspill.

West Ham er på jakt etter revansje

Foto: Ian Walton / Getty / All Over Press

Ble knust 6-0 av City sist, men har ikke tapt på forhånd i kveld.

21.01.14 09:31

Det er mye cup på oddsprogrammet tirsdag, men som vanlig kan vi også spille på en rekke hockeyobjekter.

Dagens langskudd
West Ham – Manchester City H 6,35
Det første møtet mellom disse to endte 6-0 til Manchester City, og kveldens returkamp i semifinalen i ligacupen må være en av årets mest betydningsløse kamper for bortelaget.

Manager Manuel Pellegrini kommer trolig til å hvile noen av superstjernene, og skadeplagede spillere som Jack Rodwell og Stevan Jovetic kan få sjansen.

West Ham har spillefri til helgen, og det er ingen grunn til å la reservene slippe til i kveld. Laget har også flere sentrale spillere tilbake fra skade/suspensjoner, og Kevin Nolan, James Tomkins Andy Carroll, Ravel Morrison og Ricardo Vaz Te er alle aktuelle.

West Ham har gått på mange tunge nederlag de siste ukene og er på desperat jakt etter å få selvtillit og troen på egne ferdigheter tilbake. En seier mot City vil i så måte gjøre underverker.

Bortelaget har en så sterk tropp at startoppstillingen kommer til å være god uansett hvor mange rokeringer som blir gjort. Det er imidlertid mer tvilsomt om motivasjonen er på topp.

H til 6,35 er et spennende langskudd. Men også handikapvariantene 1-0 og 2-0 fra start til henholdsvis 2,70 og 1,65 i odds kan vurderes i kombinasjonsspill.

West Ham – Manchester City 6,35 - 4,35 - 1,33
Klikk her for å levere dette spillet på nett

Klikk her for å levere dette spillet på mobil

Roma – Juventus H 2,50
Denne kvartfinalen i Coppa Italia spilles mellom landets to mestvinnende cuplag. Begge har ni pokaler i skapet, men det er hele 19 år siden Juventus vant sist. Roma tok bøtta i 2007 og 2008, og var i finalen i 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2010 og 2013. Det hersker altså ingen tvil om at Rudi Garcias mannskap tar cupen alvorlig.

Roma ble slått 3-0 av Juventus i serien så sent som 5. januar. Spillemessig var dagens hjemmelag langt fra så dårlig som resultatet skulle tilsi (hadde ballen 59 prosent av tiden), men Juventus-spillerne var mer effektive og presise i avgjørende situasjoner.

Roma stiller så godt som skadefritt, og Maicon, Alessandro Florenzi og Francesco Totti ble (i ulik grad) hvilt i 3-0-seieren over Livorno sist. Det er ventet at Garcia stiller et meget sterkt lag fra start i dag.

Juventus-trener Antonio Conte kommer på sin side trolig til å rotere en del på laget i dette oppgjøret. Ifølge italiensk presse kan det bli gjort hele åtte endringer på laget som slo Sampdoria 4-2 i helgen. Vær obs på at noen av stjernespillerne ble hvilt da, så det er eventuelt ikke kun reserver som kommer inn.

Roma har strålende 9-2-0 og 27-2 i målforskjell på hjemmebane i serien denne sesongen og er topp motiverte for å ta seg til semifinalen i kveld. Juventus stiller trolig med et noe alternativt mannskap, og vi fristes av H-oddsen på 2,50.

Roma – Juventus 2,50 - 3,15 - 2,35
Klikk her for å levere dette spillet på nett

Klikk her for å levere dette spillet på mobil

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.