I KNALLFORM: West Ham jubler etter at Dimitr Payet (i midten) scoret mot Crystal Palace forrige helg.
I KNALLFORM: West Ham jubler etter at Dimitr Payet (i midten) scoret mot Crystal Palace forrige helg. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

West Ham gir Mourinho mer å klage over

West Ham er i knallform og det er ikke akkurat Chelsea. Vi tror på en ny bombe i disfavør Mourinho.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1
: Blackburn vinner derbyet
Oddstips 2: Blir ikke kvitt marerittstatistikken
Oddstips 3: Stoke er endelig i flytsonen 
Tippekuppongen: Fem millioner i tippepotten!

Skaderapport OBOS-ligaen: Disse mister helgens runde.
TV-kampene:
Slik ser helgen din ut
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister helgens runde
Skaderapport Premier League: Disse mister helgens runde

V75 Sørlandet: Herlig omgang med dobbel syverpott!

Det er duket for en absolutt strålende lørdag på langoddsprogrammet. Premier League er på sitt beste, sammen med drøssevis av kamper fra hele Europa.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 15.55.
West Ham - Chelsea, H 3,50.

Hvem hadde trodd at West Ham ville ha fjerdeplassen etter nesten kvartspilt sesong? Etter å ha rotet mot Norwich og Sunderland, slo de tilbake med en sterk borteseier over Crystal Palace forrige helg.

Dimitri Payet fortjener all spalteplass han kan få, men defensivt er det ikke like solid som West Ham har vært før. Det hjelper dog en del at bare Manchester City har scoret mer mål så langt.

I tillegg har de utviklet en evne til å håndtere bedre kamper mot de beste lagene. Manchester City, Arsenal og Liverpool har alle blitt slått så langt, og de virker langt mer fokusert og kyniske mot de beste. Noe som har gitt dem kallenavnet Robin Hood, fordi de taper poeng mot de minste klubbene.

Hjemmelaget har en liten mental barriere å bryte, for de har nemlig ikke scoret mot Chelsea på de siste fem forsøkene.

Fortsatt er Alexandre Song og Winston Reid skadet. Victor Moses kan ikke møte moderklubben Chelsea.

Svakt Chelsea
Et Chelsea som ikke har imponert noen denne sesongen. De ble regelrett forært seieren over Aston Villa sist, med en enorm personlig feil og et selvmål som utslagsgivende. Mourinhos menn viser tidvise tegn til bedring, men klarer ikke stable en flyt på beina. De siste fem kampene har de 1-2-2.

I tillegg har de nylig vært i Ukraina for å spille en blytung bortekamp i Champions League, som garantert sitter i beina.

Nei, dette Chelsea-laget ligner virkelig ikke seg selv. Branislav Ivanovic er skadet med Thibaut Cortouis, mens Loic Remy og Pedro er skadet.

West Ham går til kampen vel vitende om at dette er et perfekt tidspunkt å møte Chelsea på. Samtidig vet de at de kan slå de beste lagene om de spiller opp mot evne.

Hjemmeoddsen på 3,50 må rett og slett prøves med formen til lagene tatt i betraktning. Et opplagt langskudd!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus