*Nettavisen* Sportspill.

West Ham i fyr og flamme

Andy Carroll og West Ham har bøttet inn med mål denne sesongen. Foto: Kirsty Wigglesworth (Ap)

West Ham har bøttet inn mål denne høsten, og fortsetter trolig scoringsfesten i dag.

20.12.14 16:27

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Hjemme best for Redknapp
Langskudd: Eibar-eventyret fortsetter i dag
Tippekupongen: Lørdagskupongen er kjempejevn
V75 Bjerke: To bankere i kampen om millionene
V5 Bjerke: Hamre har bankeren
V65 Forus lørdag kveld: Vi banker Sola

Dette blir den siste superlørdagen på en stund, for julepauser venter mange av Europas serier. Derfor er det virkelig viktig å spille på langoddsprogrammet mens leken er såpass god!

Sportspills Facebook-side forsøker etter beste evne å holde deg oppdatert på daglig basis.

Dagens dobbel
West Ham + Cardiff, samlet odds 3,52

HTML EMBED

Dagens dobbel

West Ham + Cardiff H & H
HTML EMBED

West Ham - Leicester, H 1,60
Hver gang undertegnede omtaler West Ham, er det med en liten følelse av skam. For før sesongen, hadde denne artikkelforfatteren mye av ansvaret for å plassere West Ham på en 19. plass i tabelltipset.

Det kunne ikke vært mer feil og det er bare å ta av seg hatten for West Hams fenomenale sesongstart. De har nå kapret fjerdeplassen og viser ingen tegn til svakheter foreløpig.

Også på hjemmebane har de kommet seg etter en meget svak åpning. De siste seks hjemmekampene har endt med seksten poeng.

Mark Noble er eneste usikkerhetsmoment for Sam Allardyce. Carroll og Sakho fikk tillit forrige helg og får det trolig igjen.

Leicester er uten seier på elleve kamper og er i fritt fall. Finner virkelig ikke ut hva de skal gjøre for å vinne kamper. Trygg grunn virker stadig mer fjernt.

Målvakten Kasper Schmeichel rekker sannsynligvis ikke kampen.

Selv om oddsen på 1,60 ikke er den mest attraktive, tror vi det er stor sjanse for at West Ham holder Southampton og Arsenal bak seg på tabellen.

Cardiff - Brentford, H 2,20
Vi gikk mot Cardiff forrige runde og de tapte. De ga imidlertid meget god kamp til et godt Bournemouth lag og er nå endelig tilbake i Wales.

For på hjemmebane har de vært meget vanskelige å slå. Ole Gunnar Solskjær sto bak roret da de tapte to hjemmekamper tidlig i høst, men etter det har de seksten poeng på seks hjemmekamper.

Ingen skader plager hjemmelaget.

Brentford skal ha all ære for en strålende høst. De nyopprykkede er nå få poeng unna toppen, men dessverre er det uungåelig å spørre seg om når de begynner å tape terreng.

De siste syv kampene har imidlertid vist lite tegn til at de er på vei ned - seks av de siste syv kampene har de vunnet.

På reisefot er de imidlertid ustabile og har 4-1-5 på reisefot.

For å sprite opp dobbelen vår, tar vi en sjanse på hjemmesterke Cardiff i denne. 2,20 er godt betalt for et såpass solid hjemmelag.

Med det får vi en meget lekker dobbel på 3,52 i odds og begge kampene begynner klokken 16.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag