Foto: Nick Potts / Pa Photos / NTB scanpix

West Ham kan stille sterkt

Mens Wigan ser ut til å nedprioritere Capital One Cup i kveld.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
V65 Jägersro: Runaway viser Takter
Oddstips 1: Hockeydobbel til 3,70
Dobbel V5 Forus: Mer jubel for Tengsareid
Lunsjtrav Leangen:Solhus rocker

Også denne tirsdagen er det eget langoddsprogram bare for i dag. Det spilles ikke Champions League eller Europa League, derimot spilles det midtukerunder i blant annet Bundesliga og Serie A, det spilles kvartfinaler i den norske cupen og full runde i engelsk, fransk og skotsk ligacup, og engelsk Conference. I tillegg tilbys vi en fyldig ishockey-meny.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
33. Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund H 3,65

Dette er spennende. Formlaget Eintracht Frankfurt, som vi tipset om til 2,95 borte mot Nürnberg sist fredag, skal opp mot Dortmund, som fikk brutt sin 31 kamper lange rekke uten tap da det ble 2-3 i Hamburg på lørdag. Frankfurt er i kjempeform og har vunnet alle fire kamper hittil og står med 11-4 i målforskjell. Her har de hjemmebanefordelen i tillegg, mot et lag som plutselig fikk oppleve at de ikke er så uslåelige likevel. Dortmund har faktisk ikke vunnet borte i ligaen denne sesongen, det ble bare 1-1 da de gjestet Nürnberg. Vi takker og bukker for denne svært gode oddsen på et lag i sitt livs form, som i tillegg spiller hjemme. 3,65 på Eintracht Frankfurt må prøves.

Dagens avslag
29. Bofors IK Karlskoga - Södertälje H 1,75

Det er i HockeyAllsvenskan vi ofte får se den virkelig svake oddsen fra Norsk Tipping. Hjemmelaget er ikke i spesielt god form, bortelaget har begynt å vinne etter en svak start og oddsen på H er så lav at man ved første øyekast kan tro at det dreier seg om en feil. På et omfattende langoddsprogram faller objektene fra Sveriges nest best hockeyliga fullstendig gjennom, og hjemmeseier til 1,75 her er et av dagens dårligste tilbud i våre øyne.

Dagens spill
Det er mye å velge mellom, men en del vrient. Å tippe cupkamper kvelden i forveien er ingen takknemlig oppgave, men i ett oppgjør kan vi allerede nå fange opp hvor prioriteringene ligger. West Ham blir dagens valg fra cup-delen av menyen. Kombinasjonsobjektet henter vi fra Italia.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

48. West Ham – Wigan
Capital One Cup. 1/16-finale. Her skal det kåres en vinner i kveld og kampen kan gå til ekstraomganger og straffekonk om nødvendig.

West Ham slo ut Crewe forrige runde. I Premier League klarte de ikke slå Sunderland i helgen, det ble 1-1 etter at Sunderland tok en tidlig ledelse og Kevin Nolan utlignet på overtid. Ellers har West Ham sett rimelig solide ut i ligaen, de slo Fulham 3-0 og Aston Villa 1-0 hjemme, mens de har kommet seg unna med 0-0 i Norwich. Tap 0-3 i Swansea.

Manager Sam Allardyce har ingen nye skader i laget og bør kunne stable et ganske sterkt lag på bena i kveld selv om enkelte endringer alltid vil bli gjort i cupene. Neste kamp spilles ikke før mandag 1. oktober, London-derby borte mot QPR. Fortsatt er innlånte Carroll (a) ute, så det er mulig vi får se Benayoun fra start for første gang denne sesongen, og Allardyce skal ha hintet om at Maiga (a) også skal spille denne. Dette er troppen:

Jaaskelainen, Demel, O'Brien, Reid, Collins, Noble, Diame, Taylor, Maiga, Nolan, Cole, Jarvis, Vaz Te, Benayoun, McCartney, Diarra, Tomkins, Henderson.

Wigan slo ut Nottingham Forest med 4-1 i forrige runde. I Premier League har de 1-1-3 på de fem første, der seieren kom i Southampton. Det ble tap hjemme for Fulham lørdag, som vi tippet. Tap for Manchester United og Chelsea i ligaen også, 2-2 hjemme mot Stoke.

Manager Martinez sier at en del unggutter skal få sjansen i kveld. Innbyttere på lørdag, Callum McManaman og Ryo Miyaichi, er sannsynlige startere i kveld. Antolin Alcaraz (f) ventes tilbake fra skade og får antagelig spille seg varm på Upton Park. David Jones, Ben Watson, Albert Crusat, Fraser Fyvie og Mauro Boselli er andre som ventelig får spilletid, melder Teamtalk.com. Troppen:

Al Habsi, Pollitt, Caldwell, Ramis, Figueroa, Alcaraz, Beausejour, Boyce, McCarthy, McArthur, Maloney, Kone, Boselli, Di Santo, Gomez, Watson, Jones, Crusat, McManaman, Fyvie, Lopez, Miyaichi, Mustoe, Golobart, Stam.

Dette ser veldig greit ut på papiret. West Ham har lite skader og kan tillate seg å stille et bra lag her, Wigan nedprioriterer kampen og sender utpå en miks av unggutter, benkeslitere og faste startere. Det må være sannsynlig da, at dette ender med en hjemmeseier og oddsen på 1,80 ser bra ut i lys av dette. Brukes i en dobbel.

85. Fiorentina – Juventus
Serie A. Fiorentina var i aksjon på lørdag, da de spilte 1-1 borte mot Parma. De har også tapt i Napoli, men på dagens bane har de slått både Udinese og Catania. Sesongstarten har med andre ord vært godkjent, og skulle de slå ligaleder Juventus i dag, vil det se riktig så bra ut. Men dagens kamp blir antagelig meget tøff. På topp for Fiorentina finner vi måltyven Jovetic, som har scoret fire mål de fire første rundene, men som ikke var helt skarp forrige runde da han brant en straffe mot Parma og ikke bidro med så mye annet ellers heller.

Til dagens kamp ventes Ljajic (a), Pasqual (m) og Migliaccio (m) tilbake, mens Aquilani, El Hamdaoui og Della Rocca er ute.

Juventus spilte 2-2 borte mot Chelsea i Champions League forrige uke, og vi advarte mot handicap-spill på en klar hjemmeseier da Juventus tok i mot Chievo i Serie A lørdag. Juventus viste styrke og vant kampen 2-0 etter to kjappe Quagliarella-scoringer i 2. omgang. Dette var Juventus fjerde strake, klare seier denne sesongen. De topper tabellen etter 2-0 mot Parma, 4-1 borte mot Udinese, 3-1 borte mot Genoa og 2-0 mot Chievo. Quagliarella, Giovinco og Vucinic har alle scoret to mål hver.

Sentrale Pirlo spilte ikke på lørdag, han ble hvilt på benken. Det samme gjaldt Giovinco, trener Conte sendte faktisk innpå den innlånte dansken Niklas Bendtner i stedet da han tok ut Quagliarella. Barzagli fikk også hvile, men vi tror ganske sikkert at de er tilbake nå, for her nytter det ikke å hvile noen, skal det bli seier. Vi forventer et bortelag i sterkeste oppstilling.

Juventus er sterke nok til å styre denne bortekampen. De møter et lag som antagelig vil prøve å gjøre det samme, og det kan bli mye kjemping på midtbanen og kanskje ikke så mange scoringer. Vi mener Juventus har mest å gå på, de kan sende et veldig sterkt mannskap utpå, og vi bruker 1,85 for borteseieren. Dette gir oss en dobbel til 3,33. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

48. West Ham - Wigan 1,80 3,20 3,55
85. Fiorentina - Juventus 3,30 3,00 1,85

Total odds 3,33

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus