*Nettavisen* Sportspill.

West Ham til å bli lei av

Diafra Sakho (i midten) jubler sammen med lagkameratene Cheikhou Kouyate (til venstre) og Reece Oxford (til høyre) etter 3-0 seirene borte mot Liverpool.  Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Nettavisen har lansert spill på West Ham i begge hjemmekampene hittil uten suksess. I kveld går vi på nytt friskt mot hjemme mot Newcastle.

14.09.15 10:49

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Oppturen fortsetter for Brann
V65 Leangen: Jackpot med Blekkan i hovedrollen
CL-gruppe: Vurderinger av gruppe G og H
V4 Kalmar: Bankerfri lunsj

Mandagens langoddsprogram er slett ikke verst og består blant annet av to viktige kamper i OBOS-ligaen. I tillegg er det Premier League-kamp mellom West Ham og Newcastle, og flere høyinteressante kamper fra de to øverste divisjonene i Sverige.

West Ham - Newcastle H 2,10
En helt utrolig spesiell seriestart for West Ham. Sesongen innledes med 2-0 seier borte mot Arsenal. Deretter ryker laget 1-2 hjemme for Leicester og 3-4 hjemme for Bournemouth i to tilsynelatende "enkle" hjemmekamper. Så klemmer laget til med råsterke 3-0 borte mot Liverpool. Etter fire serierunder er West Ham allerede blitt oddspillerne marerittlag. Nettavisen lanserte for øvrig spill på laget både hjemme mot Leicester og Bournemouth.

Foreløpig er det ikke lett å vite hvor bra eller dårlig Newcastle er denne sesongen, men foreløpig er ingen kamper vunnet (0-2-2). Poengdelingen er kommet hjemme mot Southampton i åpningsrunden og borte mot Manchester United (0-0). Hadde ursvake 3-4-12 på bortebane i fjor, og 7-1-11 på reise sesongen før, så noe stort bortelag er det definitivt ikke.

West Ham har fortsatt ikke Alexandre Song tilgjengelig, men Andy Carrol kan være aktuell i kveld. Utover dette har ikke Slaven Bilic særlige mannskapsforandringer. Newcaste må unnvære suspenderte Aleksandar Mitrovic, utover dette kan Steve McClaren velge fra en skadefri tropp.

1-0 til West Ham i tilsvarende kamp sist sesong og "klok av skade" lanserer vi spill på West Ham for tredje hjemmekamp på rad. 2,10 er klart godkjent hjemmeodds. Kampen står seg fint som singelspill, men det er flere interessante oppgjør i kveld og vi dobler denne med en kamp fra Serie A.

Sampdoria - Bologna H 1,75
Bunnsolid seriestart for Sampdoria. Sesongstartet med å smadre nykommer Carpi 5-1 hjemme, før laget kom tilbake fra 0-2 underlege borte mot Napoli og fikk 2-2. Spissparer med Eder og Muriel har virkelig levert og stått for seks av scoringene allerede.

Nyopprykkede Bologna har åpnet med to strake tap. Bortetap mot et Champions League-fokuserende Lazio i åpningsrunden (1-2) og svært skuffende 0-1 tap hjemme mot Sassuolo i andre runden. Giaccherini (fra Sunderland og Mattia Destro (Milan/Roma) er to spennende nykommere denne sesongen. For øvrig er det langt mellom de spennende typene i Bologna.

Sampdoria har et veldig bra spisspar som allerede har levert. Svært mye tyder på at Eder/Muriel er avgjørende også i kveld og 1,75 på hjemmeseier er helt greit betalt.

Dobbelen med seire til West Ham og Sampdoria betales med 3,68.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag