*Nettavisen* Sportspill.

West Ham topper cuplaget

West Ham-manager Sam Allardyce er på jakt etter årets første seier. Foto: John Walton (Pa Photos)

Manager Sam Allardyce har varslet et sterkt lag i kveldens omkamp i FA-cupen.

13.01.15 13:46

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:
Totalt måltørke for Fulham
Oddstips 1:
Bastia fosser videre
Dagens langskudd:
Forlenger straffen til PSG-stjerner

Etter en svart helg for oddstipsene, var det gledelig å se at begge mandagstipsene satt som et skudd (Coventry - Swindon B til 2,15 i odds og Valenciennes - Soachaux B til 2,85 i odds).

Tirsdag er det blant annet returkamper i tredje runde av FA-cupen, spansk, fransk og italiensk cup, SHL og Get-ligaen på oddsmenyen.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

West Ham - Everton H
HTML EMBED


West Ham hadde avansementet i lomma helt til overtiden i det første møtet mellom lagene i FA-cupens tredje runde. Romelu Lukaku nikket imidlertid inn 1-1 og sørget for omkamp.

West Ham har vært en positiv overraskelse i Premier League denne sesongen og ligger på sjuendeplass etter 21 kamper. Var i strålende form før jul, men har møtt mye tøff motstand de siste rundene og står med 1-3-2 på de siste seks seriekampene.

Spillet har imidlertid ikke vært så verst i denne perioden, det er seirene som har sitt lenger inne.

Manager Sam Allardyce er på jakt etter revansje etter den sene utlikningen på Goodison og har annonsert at han stiller med sterkeste tilgjengelige lagoppstilling i kveld. Han må imidlertid klar seg uten Diafra Sakho og Cheikhou Koyate, som er opptatt med spill i Afrikamesterskapet. Har ingen skader i troppen.

Everton har skuffet stort denne sesongen, og julen må ha vært ekstra tung for fansen. Etter seieren over QPR 15. desember, ble det fire strake tap mot nokså moderat motstand.

Fikk en opptur med 1-1 hjemme mot Manchester City i helgen, men ligger ikke høyere enn 12. plass. Har svake 2-3-6 på fremmed gress i serien.

Har slitt med mange skader i år og har fortsatt sju mann ute, deriblant de faste spillerne Tim Howard og James McCarthy.

West Ham mener alvor med cupen og «fortjener» en seier nå. Vi spiller H til 2,15 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag