Foto: REUTERS/SCANPIX

Wigan og Spurs til flott odds

Nettavisen sikter høyt på premieskalaen i dag også. Sjekk våre friske forslag.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Det skiller tre poeng og fire lag mellom disse i favør Wigan, som dermed er et langt skritt nærmere ny kontrakt med seier. 0-0 mot City og Arsenal de to siste, etter en vinter der Steve Bruce sin inntreden ble det positive vendepunktet. Heskey er klarert for spill, men som alltid plaget med helsa. Bent er usikker.

Bolton røk som ventet ut av Uefa-cupen torsdag. 2-2-6 på de ti siste kampene, kun slått et formsvakt Reading og fortapte Derby. 1-3-9 totalt på fremmed gress. Fortsatt noen skadefravær, men stiller med ti nye sammenlignet med kampen i Portugal torsdag. G. Cahill eneste som er igjen i startoppstillingen. Keeper Jääskelainen og Hamann er uaktuelle.

Bolton vant det omvendte oppgjøret 4-1 før jul, men det var anført av Anelka. Vi holder Wigan som forholdsvis klare favoritter i dag, klare nok til at 2,05 havner på bongen.

Dobbel for den grådige
Det er flere spennende spill til odds som monner i dag. I tillegg til Wigan som singel, forsøker vi en dristig dobbel med Tottenham og Racing Santander. Spurs har imponert oss langt mer enn Manchester City den siste tiden, sistnevnte dessuten uten Richards i forvar og Petrov på kanteni denne kampen. Spanske Getafe holder fantastisk form, men mangler majoriteten av laget før den noe spesielle kampen mot Racing. Lagene møtes igjen til uken i returkamp i Copa del Rey, og vi tror Laudrup sparer på kruttet i kveldens kamp. Et system med de tre kampene som dobler gir også fin fortjeneste ved treff på minst to. En trippel gir over 15 ganger innsatsen.

Mer om disse kampene og resten av dagens vurderte objekter finner du i oddsprogrammet via linken øverst i srtikkelen.