*Nettavisen* Sportspill.

Wigan på trynet enda en gang

NEDRYKK PÅ NEDRYKK: Wigan, her representert ved høyreback Yanic Wildschut, har ikke gode år bak seg. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Wigan har ikke gjort en god jobb med å tilpasse seg tilværelsen i League One.

10.10.15 08:38

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 2:
Tyrkia sliter uten superspissen
Oddstips 3:
Vinn eller forsvinn for Bosnia
Tippekupongen:
Norge trenger en Italia-seier

Stor TV-oversikt: Slik ser du landslagsfotballen på TV

V75 Bergen: Vikingene inntar Bergen
V4 Klampenborg:
Vidunderlig galoppflyt

Det er flust av interessante kamper på langoddsprogrammet denne lørdagen. Norge - Malta er vårt høydepunkt, men utvalget er virkelig stort.

Etter en noe tung uke, fikk vi en god singel til 2,50 i odds inn i går, av totalt tre forslag.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 15.55.
Bury - Wigan, H 2,40.

Hjemmelaget hadde en fantastisk formkurve med seks seire på rad i ligaen før de røk mot Morecambe hjemme i midtukens ligacup. Flere av førstelagsspillerne ble imidlertid hvilt i den kampen, og ligacupen er åpenbart ikke en prioritet for hjemmelaget.

Den vidunderlige formen til Bury har ført dem rett inn i toppstriden og de vil faktisk overta tabelltoppen med seier i dag. Ikke verst for et lag som startet sesongen på verst tenkelige måte. Hjemmestatistikken vitner om den svake starten og den er på 2-2-1.

Det er også grunn til å glede seg over skadesituasjonen. Leon Clarke er tilbake fra suspensjon og ingen pådro seg skader i tapet for Morecambe.

Wigan sliter i League One
Selv om Wigan har fire kamper på rad uten tap, har de ikke klart å tilpasse seg spesielt bra til League One, og ligger utenfor playoffplassene per dags dato. Det er merkelig å se for seg at de vant FA-cupen i 2013, men så fort kan storheter falle.

Selvtilliten er neppe på topp hos "the Latics", men de klarte i det minste å snu 2-1 til 3-2 i andre omgang mot svake Crewe i ligacupen. De har møtt grei motstand i det siste og tok poeng fra andreplasserte Walsall, men har for mange svake resultater for øyeblikket. 4-4-3 totalt vitner om hvor ustabile de er.

Wigan var grufulle borte i Championship og er det også her. 1-1-3 de fem første er ikke imponerende og langt fra det som kreves.

Gjestene får tilbake kaptein Craig Morgan og Jordan Flores fra suspensjoner, men Jason Pearce, Kevin McNaughton og Chris McCann mister trolig kampen grunnet skader.

Her er det ingen tvil om hvem som er formlaget. Bury er i strålende form i ligaen og har lyst til å vise seg frem hjemme, noe de kommer til å klare - til lekre 2,40 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag