*Nettavisen* Sportspill.

Willian gjør det igjen

REDNINGSMANNEN: Willian har stått frem i Chelseas kollektive kollaps. Foto: Glyn Kirk (Afp)

Chelsea som kollektiv har skuffet denne sesongen, men en teknisk brasilianer har vært London-klubbens redningsmann.

19.12.15 09:08

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1:
Leicesters superduo betyr målgaranti
Oddstips 2:
Spansk dobbel til tre ganger pengene
Oddstips 4:
Newcastle endelig på vinnersporet
Tippekupong:
Bonuspotten skal ut
Skiskyting:
Schempp i monsterform
TV-kampene:
Slik ser du helgens fotballkamper
V75 Bjerke lørdag: Dobbel sjuerpott med verdensstjernen
V5 Bjerke lørdag:
Gundersen har mer på lager
V65 Forus lørdag kveld: Buer har ikke gitt opp

Ny bra dag for Nettavisen/Sportspills oddstips fredag, selv om handicapspillet på Norge røk. Vinnertips på Lund Svindal (2,00), herlig skiskytingsdobbel med duellseire til Dahlmeier og Hildebrand til 2,8 i odds og singelspill på Nice til 2,12 i odds, sørget for solid pluss i regnskapene. Det var tredje dag på rad med fint pluss.

Lørdagens langoddsprogram er spekket med godbiter. Klubbfotballen ruller over hele Europa og i tillegg er det masse herlig vintersport på menyen på dagens langoddsprogram.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 15.55.
Willian scorer mål, 2,85.

Chelsea hadde på cruisekontroll når de ble seriemester forrige sesong, men har overrasket hele fotballverdenen med sine prestasjoner og resultater denne sesongen. Selv om den London-baserte klubben tok seg videre fra Champions League-gruppen sin som gruppevinner, har prestasjonene i Premier League uteblitt.

I skrivende stund befinner Chelsea seg på 16. plass i den engelske toppdivisjonen, med bare 15 poeng på 16 kamper. Chelsea har bare plukket opp fire seiere denne sesongen, og står med 4-3-9 i statistikk. Den svake sesongen førte til at Jose Mourinho ble sparket på torsdag.

Det ser ut til at Mourinhos gamle assistenttrener, Steve Holland vil innta rollen som caretaker-manager i dagens kamp Sunderland. Og er det én spiller som kan gi Holland en god start på sin manager-karriere, er det Willian.

Den brasilianske vingen har vist seg å være Chelseas store lyspunkt denne sesongen, og har levert varene denne sesongen. Willian har bare scoret to mål i Premier League, men har til gjengjeld scoret hele fem i gruppespillet til Champions League. Hans syv mål totalt gjør ham til Chelseas toppscorer så langt denne sesongen. Willian har i tillegg notert seg for én assist denne sesongen.

Denne sesongen har den tekniske brasilianeren også fått vist frem sin dødelige frisparkfot, og tar de aller fleste av Chelseas dødballer.

Dagens motstander, Sunderland, befinner seg i skrivende stund på 19. plass i Premier League, og selv om poengfangsten har bedret seg etter at Sam Allardyce tok over "The Black Cats" har han fortsatt en stor jobb foran seg. Sunderland har sluppet inn hele 30 mål denne sesongen, og hele 21 av dem har kommet på bortebane.

Det er siste kamp i Premier League før juleaften, og vi tror Willian kommer til å gi Chelsea-fansen en tidlig julegave med scoring mot Sunderland. Med en odds på 2,85 backer vi Willian til å nok en gang stå frem når Chelsea trenger det som mest.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag