*Nettavisen* Sportspill.

Wolverhampton i Premier League?

Den gamle storklubben Wolverhampton er i flott form, og både playoff og direkte opprykk er innen rekkevidde. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Wolverhampton har bedre vinnersjanser mot Bournemouth enn det oddsen tilsier.

03.03.15 20:08

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:
Gyllen mulighet for Southampton
Oddstips:Bolton best hjemme
V4 Gävle: Vrien i lunsjen
V5 Jarlsberg: Frekk banker
V65 Forus: Wiig-show i vente

Angers sørget for at det ble en god ukestart for oddstipsene med sin sene scoring borte mot Auxerre mandag kveld. 1-0-seieren betydde at tipset til fine 3,40 i odds gikk inn.

Tirsdag er det engelsk fest på langoddsprogrammet, med bøttevis av kamper fra Premier League, Championship, Lague One, League Two og Conference.

I tillegg er det tysk og fransk cup, Serie B, Get-ligaen og SHL på menyen.

HTML EMBED

Dagens langskudd

Bournemouth - Wolverhampton B
HTML EMBED

«Rakner det for Bournemouth?» var tittelen på en av oddstipsene våre onsdag for en uke siden. Vi argumenterte da for at laget har hatt en svak formutvikling på senvinteren, og at Nottingham Forest ikke er en enkel oppgave på bortebane.

Forest vant oppgjøret 2-1 til fine 2,90 i odds. I helgen gikk det ikke stort bedre for Bournemouth. Laget sløste med sjansene i hjemmekampen mot Blackburn og måtte ta til takke med 0-0.

Dermed har Bournemouth 0-3-2 på de siste fem kampene, og Eddie Howes mannskap har rast ned til femteplass. Det skiller nå tre poeng opp til direkte opprykk og to ned til Brentford på den kjedelige sjuendeplassen.

Bournemouth skal i aksjon i serien allerede om tre dager, og det er ikke umulig at Howe gjør en del endringer på laget i kveld. Dan Gosling og Eunan O'Kane er uansett ute med skader, mens Marc Pugh er usikker.

Wolverhampton hadde en helsvart november, men har ellers hatt en strålende opprykkssesong.

Etter 1-0-seieren over Cardiff borte i helgen, står laget med full pott og 9-0 i målforskjell på de siste tre kampene. Ligger på åttendeplass, men det skiller bare tre poeng opp til dagens motstander.

Angriperen Kevin Doyle er tilbake etter å ha stått over grunnet familieforøkelse sist, noe som innebærer at Carl Ikeme og Tommy Roweer eneste fravær.

Wolverhampton er strålende form og har god kapasitet på bortebane. Bournemouth sliter med sette sjansene om dagen og har møtt skikkelig motgang for første gang denne sesongen.

Oddsen er satt til 1,70 – 3,30 – 4,10, og da frister det helt klart mest å sette pengene på B.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.