*Nettavisen* Sportspill.

Zenit starter sterkt

Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA (Afp)

Zenit er forventet å kjempe om gullet i russiske Premier League, og sesongåpner i kveld mot Krasnodar. Les dagens oddstips.

17.07.13 09:46

Sportspills meny onsdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V4 Karlshamn:Vi jakter hattrick!
Tippetips: På vei ut i Europa

langoddsen i dag finner vi blant annet EM for kvinner, Champions- og Europa League kvalik, russisk Premier League, finsk 1.divisjon, brasiliansk Serie A og japanske J-League.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Sligo Rovers - Molde H 3.50
Sligo Rovers vant den irske ligaen i fjor med fire poengs margin, og i årets serie ligger de foreløpig på 2.plass, fire poeng bak St. Patrick’s på topp. Spilte uavgjort hjemme mot sistnevnte på søndag; Sligo fikk én i mot etter 17 min. og leverte en tam 1. omgang, men dominerte etter hvilen og utlignet fortjent 8 min. før slutt. Har 2-2-1 på de fem siste og står med 6-3-1 hjemme på the Showgrounds, hvor deres eneste tap kom mot Dundalk (4.). i mai. Prøvde seg i EL-kvaliken i fjor, men greide ikke å ta seg av Spartak Trnava fra Slovakia.

Molde startet som kjent årets sesong fryktelig dårlig, laget lå lenge på nedrykk og det skulle spilles syv runder før de endelig fikk sin første seier. Men seriepausen ser ut til å ha kommet godt med; moldenserne har 2-2-0 etter hvilen 3-2-0 på de fem siste. Spilte uavgjort hjemme mot Viking sist lørdag; Molde var totalt sett det beste laget, men kom under i 1. omgang, og selv om de hadde flere store sjanser fikk de bare ett mål og kampen endte 1-1. Deltok i EL i fjor, men havnet sist i gruppen med 2-0-4.

Molde skal ha det bedre laget, men har vært svært ujevne i år, og kan meget mulig ryke på et nytt tap i dag.

Dagens avslag
Criciúma - Salgueiro H 1.28

Brasiliansk cup. Lagene spilte 0-0 når de sist møttes for to uker sider, og til 1.28 tar vi ikke sjansen på at det ikke ender uavgjort på nytt.

Dagens spill
FK Krasnodar - Zenit St. Petersburg
1. serierunde. Krasnodar viste solid form hjemme på Stadion Kuban' i fjorårssesong med 10-1-4, men ble ikke bedre enn nummer 10 grunnet sin elendige borteform (2-5-8). Har kun spilt i den øverste divisjonen i Russland i to sesonger, men gjorde en godkjent innsats i debuten i 2011/12 og havnet på 9.plass. Er ennå et godt stykke unna å kjempe med eliten, og selv om klubben har oppgradert stallen etter opprykket, mangler laget spillere som kan ta de helt opp.

Zenit St. Petersburg knivet lenge med CSKA Moskva om seriegullet i fjor, men måtte til slutt se seg slått med to poeng. Har ambisjoner om å revansjere seg i år, og stiller med en sterk stall som inkluderer blant annet Hulk, Axel Witsel og Andrey Arshavin. Har også anskaffet Anatoliy Tymoshchuk fra Bayern München, som fikk 86 kamper på fire sesonger for de tyske mesterne. Var et av de bedre bortelagene i fjor med 8-5-2.

Zenit slo Krasnador 2-0 på dagens bane i fjorårssesongen, og har vunnet de tre siste oppgjørene. Seriemesteren fra 2011/12 er revansjesugne på å hente tittelen hjem igjen og har fått solide forsterkninger. Krasnodar har vist seg som et godt hjemmelag, men årets Zenit lag ser sterkt ut og får tipset.

Spillet må kombineres

Kashima Antlers - Jubilo Iwata
Japansk J-Leauge. Kashima Antlers tapte borte mot Kashiwa Reysol (9.) på lørdag og falt dermed ned til 5.plassen med 8-4-4 totalt. Laget har slitt på bortebane denne sesongen (2-3-4), men er seriens beste hjemmelag med 6-1-0, hvor de i forrige match slo Shimizu S-Pulse (11.) 3-1. Står med 3-0-2 på de fem siste, og har hatt et godt tak på dagens motstander; Antlers har vunnet to på rad mot Jubilo og tatt fire av de fem siste.

Jubilo Iwata har kun sanket 12 poeng på 16 kamper og ligger på direkte nedrykk med 2-6-8 totalt. Har likevel vist fremgang med å ta poeng i fire kamper på rad, og har 1-3-1 på de fem siste. Men laget har til gode å vinne på bortebane med 0-4-4, og ser ut til å fortsette den dårlige trenden fra fjorårssesongen som endte med 4-2-11 på fremmed gress. NB! Kampen begynner 11.55.

Kashima Antlers - Jubilo Iwata 1.75 3.20 3.40
FK Krasnodar - Zenit St. Petersburg 3.55 3.10 1.75

Total odds 3,06

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag