Zlatan Ibrahimovic har spilt for europeiske toppklubber siden 2001, men har har til gode å vinne Champions League.
Zlatan Ibrahimovic har spilt for europeiske toppklubber siden 2001, men har har til gode å vinne Champions League. Foto: Benoit Tessier (Reuters)

Zlatans siste drøm

Den svenske superspissen har utrolig nok aldri vunnet Champions League.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Odds:
Lett match for Real Madrid
Tipping:
Ny tolver på tippekupongen?
V5 Charlottenlund:
Carsten tror på Donna
V4 og V5 Axevalla:
I dag må vi stole på Håkan

Kvartfinalene mellom PSG - Chelsea og Real Madrid - Borussia Dortmund utgjør høydepunktene på onsdagens oddsmeny, men vi kan også spille på spennede objekter i semifinalene i Get-ligaen, League One, SHL og NHL.

Dagens spill
Paris Saint-Germain – Chelsea H 1,90

PSG hadde få problemer med å slå ut Bayer Leverkusen forrige runde og fortsetter den fine vinnerrekken i den hjemlige ligaen selv om laget i praksis allerede er seriemester. Står med sterke 11-2-0 på de siste 13 kampene i serie og cuper.

Skademessig ser det også bra ut: Gregory van der Wiel er eneste fravær, og flere av de faste spillerne ble hvilt i 1-0-seieren borte mot Nice sist.

Chelsea hadde heller ikke nevneverdige problemer mot Galatasaray i åttedelsfinalen, men har slitt på bortebane i Premier League i det siste. I helgen ble det 0-1 mot bunnlaget Crystal Palace, mens man tapte med samme sifre mot Aston Villa i bortekampen før det. Har dermed mistet serieledelsen til Liverpool.

Ashley Cole, Samuel Eto’o og Marco van Ginkel er skadet. Nemanja Matic og Mohamed Salah er ikke berettiget for spill i Champions League for Chelsea.

Ringreven Jose Mourinho vet at det blir svært vanskelig å vinne kveldens oppgjør i Paris. Vi ser for oss et defensivt anlagt Chelsea som kommer til å være fornøyd med uavgjort, men som også kommer til å slå til med lynraske kontringer når sjansen byr seg.

PSG har imidlertid noe Mourinho garantert misunner kollega Laurent Blanc – en spiss i verdensklasse. Zlatan Ibrahimovic er blitt 32 år, men svensken har knapt vært i bedre form enn han har vist denne sesongen. I serien har han scoret 25 mål på 30 kamper, mens det er blitt 10 nettkjenninger på 7 opptredener i Champions League.

Zlatan har spilt for toppklubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og Milan, men har til gode å heve Champions League-pokalen. Dette kan være hans siste sjanse til å vinne CL, og vi kan garantere at superspissen er ekstremt motivert før kveldens kamp.

Chelsea er vår favoritt til å kapre semifinalebilletten over to møter, men vi tror PSG tar første stikk.

Paris Saint-Germain – Chelsea 1,90 - 3,25 - 3,55
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskudd 1
Hearts – Aberdeen H 5,25

Hearts ble trukket 15 poeng før seriestart grunnet økonomisk trøbbel og har måttet satse ungt og lokalt denne sesongen. Har for lengst rykket ned fra skotsk Premier League, men laget slo til med en flott 2-0-seier hjemme mot Hibernian søndag.

Aberdeen har spilt to uavgjorte på rad og mistet sølvplassen til Motherwell i går. Har 26 poeng opp til suverene Celtic.

Hearts har utrolig nok vunnet begge kampene mot Aberdeen så langt denne sesongen, og når oddsen er såpass høy som 5,25 for hjemmeseier, synes vi dette er et interessant langskudd.

Hearts – Aberdeen 5,25 - 3,70 - 1,45
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Dagens langskudd 2
Peterborough - Colchester B 5,15

Peterborough er høyt oppe etter seieren i finalen i Johnstone's Paint Trophy søndag, der Chesterfield ble slått 3-1. Ligger på sjetteplass i League One, den siste plasseringen som gir playoff. Det er hele 17 poeng opp til Preston på femteplass. Har en rekke lag i hælene, så playoffplassen er langt fra sikret.

Midtstopperen Shaun Brisley, som storspilte i søndagens finale, er usikker grunnet en strekkskade Forsvarskollega Joe Newell er soner karantene.

Colchester ligger utsatt til på 18. plass, og det skiller bare tre poeng ned til Carlisle på nedrykk. Formen er ganske slapp: 1-1-4 på de siste seks kampene.

Sanchez Watt har stått over de to siste kampene med skade, men har en viss sjanse til å bli klar.

I utgangspunktet burde dette være grei skuring for Peterborough, men det er langt fra utenkelig at spillerne får en reaksjon etter finaleseieren for bare tre dager siden. Laget tapte også sine to siste seriekamper, og vi utelukker ikke at et desperat Colchester tar sin andre seier over Peterborough denne sesongen.

Peterborough - Colchester 1,50 - 3,45 - 5,15
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus