*Nettavisen* Sportspill.

Zucca og Rangers snur trenden

TRE TAP PÅ RAD: New York Rangers har tre nederlag på rad, her er Mats Zuccarello fra oppgjøret mot Boston Bruins. Foto: Maddie Meyer (Afp)

Tre tap på rad er en altfor dårlig trend, en trend som må snus hjemme i Madison Square Garden mot et svakt bortelag.

30.11.15 10:09

Det er fortsatt mange gode objekter igjen på langoddsprogrammet. For eksempel spiller New York Rangers i natt, mens Serie A har noen hengerkamper igjen.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 2:
Tøft for Lekven i Danmark
Oddslangskudd:
Fiorentina taper mot Sassuolo

V5A Jägerso Galopp: Mandagsgalopp fra Malmö
V4 Mantorp:
Mantorp med en spennende lunsj

Av totalt tre oddstips i går (Midtjylland - FC København ble avlyst grunnet stormen Gorm), gikk Empoli til 2,60 i odds inn.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.55.
Under 2,5 mål i Napoli - Inter + New York Rangers, samlet odds 3,13.

Under 2,5 mål i Napoli - Inter, 1,93
At over 2,5 er favoritt i dette oppgjøret synes svært merkelig. I slike toppkamper pleier lagene være mest opptatte av å forsvare seg og vi tror tilfellet blir det samme i denne.

Spesielt med to lag som er langt bedre til å forsvare seg enn til å angripe. Napoli har åtte baklengs på 13, Inter har syv. Førstnevnte har riktig nok gått over i syv av disse kampene, men de siste fem kampene har de gått under uten å slippe inn mål.

Angripsspillerne Dries Mertens og Manolo Gabbiadini er tvilsomme for hjemmelaget. For Inter er backen Davide Santon og midtbanekjempen Geoffrey Kondogbia tvilsomme.

Inter har gått under i hele ti av disse kampene. Sist slo de svake Frosinone 4-0 og den totale målforskjellen på 16-7 på tretten kamper sier litt om målsnittet til Inter. Og med en midtbane bestående av Felipe Melo, Gary Medel og Freddy Guarin, er det ingen grunn til å forvente et offensivt og villig bortelag. Her er det å unngå tap som gjelder.

Her er to svært solide defensive lag i aksjon og vi tror de kommer til å nøytralisere hverandre godt. Det viktigste i denne kampen er å ikke tape. Derfor spiller vi under 2,5 mål til 1,90 i odds og håper på en god, gammeldags italiensk toppkamp.

New York Rangers - Carolina Hurricanes, H 1,65
Nå begynner det å se stygt ut for New York Rangers. De har tre nederlag på rad - alle i ordinær tid - og for to dager siden tapte de 0-3 hjemme for Philadelphia. Ikke pent!

Spesielt offensivt har de vært upålitelige og de har bare fire mål de siste tre kampene. De får imidlertid selvtillit av at de har historisk svært godt tak på Carolina Hurricans, de har vunnet de siste fem oppgjørene mot nattens motstander. Så sent som 10. november slo de gjestene med 3-0 hjemme i Madison Square Garden.

Til tross for to hjemmefadeser på rad - hele 1-8 i målforskjell de to siste oppgjørene er ikke spesielt oppløftende - er de NHLs poengmessig beste hjemmelag. De har 10-3 fra 14 kamper etter ordinær tid og ett tap etter straffeslag. Hjemmelaget må klare seg uten Derek Stephan, som har 12 poeng denne sesongen.

Gjestene er med fem tap de siste syv, to etter forlengning. Seirene har kommet hjemme mot henholdsvis Edmonton Oilers (4-1) og LA Kings (4-3).

Selv om Rangers har slitt offensivt i det siste, kan de trøste seg med at dagens motstander sliter svært mye defensivt. Elleve mål har de sluppet inn de siste fire kampene. Fredag tapte de 1-4 for Buffalo Sabres.

Hurricans' egne hjemmeside melder at Nathan Gerbe og James Wisniewski mister oppgjøret, sistnevnte har nå gått glipp av 22 kamper på rad. Førstnevnte har vært en viktig brikke denne sesongen.

Gjestene er blant NHLs svakeste bortelag og har 4-7 fra elleve kamper. To av seiren har kommet etter overtid, ett tap etter straffer.

NHL har vært noe uforutsigbar denne sesongen og nivået er jevnt. Men vi føler oss trygge på at New York Rangers snur den dårlige trenden på hjemmeis og slår Carolina til 1,65 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag