*Nettavisen* Sportspill.

Zuccarello stormer mot finalen

Mats Zuccarello Aasen, til høyre, har hatt mye å juble for den siste tiden. Foto: Elsa (Afp)

Mats Zuccarello har briljert for New York Rangers i veien mot Stanley-trofeet. I dag kan de plante en fot i finalen.

Dagens spill
New York Rangers - Montreal Canadiens, H 1,95

Dette er kamp tre av syv i semifinalen til Stanley Cup, og med oss på laget har vi for anledningen sportssjefen i Nettavisen, Roy Kvatningen.

New York Rangers har fått en drømmestart på semifinalen, og vant begge kampene i Canada med sifrene 2-7 og 1-2. Det betyr at de har mulighet til å avgjøre uten å ta turen tilbake til Canada.

Til tross for et godt resultat, falt nivået til Rangers betraktelig i den andre kampen på canadisk jord. Dagens gjester visste at de måtte heve seg, og gjorde det, men New York Rangers vet de må spille bedre enn som så for å vinne trofeet.

Mats Zuccarello Aasen har vært i gnistrende form for Rangers i sluttspillet, og er poengkonge med sine elleve poeng. I tillegg har Rick Nash, Rangers' best betalte utespiller, begynt å score mål. Det er livsviktig før de avgjørende fasene av sluttspillet.

Det var mange som ble overrasket da Montreal Canadiens ble slått 2-7 i den første semifinalekampen. I samme slengen ble supermålvakten Carey Price skadet, og han kommer til å bli sårt savnet i natt.

Laget fra Montreal hevet seg betraktelig i forrige kamp, men klarte likevel ikke å forhindre tap. De vet de må begynne å vinne for å ha muligheter til å avansere, men med et så usikkert målvaktskort på hånden, ser det ikke veldig lyst ut.

New York Rangers har spilt jevnt godt den siste tiden, og 1,95 er god odds på at de planter en fot godt i finalen. Kampen begynner 02.00.

Dagens singel (spillestopp klokken 23.59).
Kamp 127: New York Rangers - Montreal Canadiens, 1,85 - 3,40 - 2,95.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag