Gå til sidens hovedinnhold

- Oddssetterne har ikke fulgt med i timen

Steven-Lee Holmdahl debuterete med et brak som oddstipper for Nettavisen torsdag ettermiddag. Sjekk nattens tips.

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansatt Steven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddstippere. Den 28 år gamle svensken kommer til å levere faste odds- og tippetips fra 2. januar.

Her kan du lese mer om Steven.

Dagens objekt
Dallas Stars - Montreal Canadiens H 2,10
Vi får fortsatt bra odds på Dallas Stars. Det virker som om oddssetter ikke har fått med seg lagets formutvikling de siste rundene. Har 6-2-2 på de siste ti matchene og har slått lag som Colorado Avalanche, Vancouver Canucks, Predators og LA Kings.

Har også tatt poeng mot St Louis og San José. Er muligens ligaens beste skøytelag og har for tiden bra fart på isen. Ingen nye skader er innmeldt, og man håper å få Ray Whitney tilbake i natt.

Montreal har sine lyse stunder, men formen er for tiden ikke mer enn middels. Og da skal det bli vanskelig å forsvare seg mot et friskt og formsterkt Dallas. Skademessig ser det bra ut - George Parros og Davis Drewiske er eneste fravær.

H til 2,10 er spillbart.

Dallas Stars - Montreal Canadiens 2,10 – 3,65 – 2,50

Klikk her for å spille på Dallas (objektet må kombineres)

Dagens dobbel
Kampene er ferdigspilt, og begge objektene gikk inn med 2-1.
Stenhousemuir – Dunfermline B 2,05

League 1 Skottland
Dunfermline ble et hakk for små mot Rangers sist, men spillet var på ingen måte så dårlig som 0-4 skulle tilsi. To spillere ble skadet i det oppgjøret - Ryan Williamson (det finnes gode erstattere for ham) og Josh Falkingham (det finnes en liten sjanse for at han blir klar).

I dag venter en langt mer passende oppgave, og Dunfermline har en flott statistikk på bortebane (6–1–2).

Stenhousemuir har et ok materiale, og man ligger fire poeng fra den siste playoffplassen. Men Stenhousemuir har ikke den samme kapasiteten som Dunfermline og skal få kjørt seg i dag. Ross Brash og Darren Smith er ute med skader.

Peterhead – Elgin H 1,48
League 2 Skottland
Elgin sliter i bunnen av tabellen og står overfor en av sesongens tøffeste oppgaver. Keeper Ray Jellema har fått opphevet karantenen og kan spille i dag. Playmakeren Brian Cameron er imidlertid uaktuell, noe som er en klar svekkelse.

Peterhead sliter fortsatt med en del skader, men har en meget bred tropp og har bevist flere ganger at man er i stand til å takle fraværene.

Offensivt ser laget meget bra ut, og Rory McAllister er kanskje ligaens beste angriper. Han kan fort bli tungen på vektskålen i kveld.

Stenhousemuir – Dunfermline 2,65 – 3,20 - 2,05
Peterhead – Elgin 1,48 – 3,50 – 4,10
Samlet odds: 3,03
Kampene er ferdigspilt, og begge objektene gikk inn med 2-1.

Dagens langskudd
Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers U 3,70
Colorado innledet sesongen meget bra, men har kjølnet noe. Vant riktignok sist, men innsatsen var ikke overbevisende. Slapp til mange sjanser, og jeg setter et spørsmålstegn ved lagets form. Alex Tanguay og PA Parenteu er høyst tvilsomme i dag.

Philadelphia Flyers har tatt seg sammen og funnet de riktige formasjonene. Har også begynt å fungere på bortebane og har 7-2-1 på de siste ti matchene. Ingen nye skader og kan trolig stille med samme tropp som sist.

1,95 på H er ikke aktuelt. 3,70 på U kan testes med en mindre innsats.

Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers 1,95 - 3,70 – 2,75
Klikk her for å spille på U (objektet må kombineres)

Kommentarer til denne saken