Foto: Hesteguiden.com

Olav tar for seg

Olav Mikkelborg tar turen til V4-løpene i Årjäng fredag og vi tror han sitter bak en vinner.

Kommersielt

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

En ny helg står foran oss og det er igjen store penger å spille om. Med V75 fra Drammen lørdag og en herlig V75-jackpotomgang fra Kalmar søndag, får vi også denne helgen spille V75 to ganger. Før den tid skal vi gjennom en fredag med V4 fra Årjäng, ettermiddags V64 fra Hagmyren og kveldsmoro fra Jarlsberg (V65).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Årjäng
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.40

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Olav Mikkelborg har etablert en egen filial ved Årjäng travbane, og vi kan nesten kalle dette hans hjemmebane. Etter at han tok ut svensk lisens har hestene til Mikkelborg begynt å starte mer på svenske baner. I dagens lunsjtrav tar han ut egentrente 10 Bear Beta i V4-2 og vi mener han skal ha en toppsjanse i dette løpet selv om han står i bakspor.

Vinner tross bakspor?
Det er aldri lett å vinne løp fra bakspor på en sprint, men 10 Bear Beta har et helt riktig løp på papiret i V4-2. 4-åringen til Olav Mikkelborg har blitt herdet i veldig harde selskap, og nå begynner han å vokse med oppgavene. På klosterskogen i påsken gikk han kanskje et av de sterkeste løpene i karrieren, hvor han ble toer bak en av Norges beste 4-åringer Thai Broadway. Bear Beta ble sittende i lederyggen på Xqusite Chockolate ved den anledning, men når åpningen kom på siste indre avsluttet han gnistrende til andreplassen, knepent slått av Thai Broadway. I løpet etter var han ute på Färjestad mot veldig hard motstand, Checco Boko vant det løpet, og Bear Beta fullførte klart godkjent til 4 i det løpet, etter å ha sittet tredje innvendig underveis.

Han kom ut igjen etter en pause på Bjerke sist, og måtte dra opp tredjesporet ut på den siste langsiden. Speeden ebbet ut siste 50, men Bear Beta trengte den gjennomkjøringen. I dag kommer han ut mot helt riktig motstand, og jeg vet Olav Mikkelborg forventer seg mye av denne hesten utover sesongen, og nå har han samtidig fått et løp i kroppen. Vi mener oppgaven er helt riktig og prøver et friskt banker spill i V4-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

God etter pause sist, enda bedre i dag?
3 Princeton O.K. kommer ut som en stor outsider i V4-3. 4-åringen støter på blant annet den klare favoritten 7 Xenon Brick, som kommer ut fra stallen til Björn Goop. Vi mener dog at 3 Princeton O.K. har en god sjanse i dette løpet. Conway Hall sønnen kom ut etter to måneders pause sist på Lindesberg, hvor han ble utstyrt med en amerikanervogn for første gang. Det slo meget positivt ut, og 4-åringen travet er sterkt løp fra dødens på vår banker Shiraz Brodde. Han holdt farten klart godkjent til mål etter det harde løpsopplegget. Princeton O.K. skal gå med den samme vognen i dag, og kommer han seg riktig inn i løpet skal dette være en god sjanse. Se opp!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus