Det er klar for runde to i Premier League 2019/20, og det hele sparkes igang med Arsenal mot Burnley klokken 13:30 lørdag formiddag.

1. Kampene som vises på TV 2 Sumo er Arsenal mot Burnley lørdag 13:30, Southampton - Liverpool lørdag 16:00, Manchester City - Tottenham lørdag 18:30, Sheffield United - Crystal Palace søndag klokken 15:00, Chelsea - Leicester søndag 17:30 og Wolverhampton - Manchester United mandag klokken 21:00

2. Manchester United spiller ikke før mandag, og Pogba er ikke valgt av mer enn 9,8 prosent på fantasy. Godt kjøp?

3. Oddsen på at Aubemyang skal bli første målscorer mot Burnley er 1,70. Ashley Barnes har oddsen 8 blank. Hvis David Luiz starter kan du vurdere det siste. Sist de møttes var det Barnes som trakk det virkelig lengste strået.

4. Det er mange andre spillere utover David Luiz som ikke spilte første runde av fantasy som kan være å vurdere: Bernardo Silva på Manchester City og Cancelo på samme lag. Kevin Danso på Southampton og Gbamin på Everton. Sjekk sannsynlige lagoppstillinger så sent du kan om du vil plukke noen juveler.

5. Liverpool er storfavoritter borte mot Southampton. De siste Premier Leauge-kampene på St. Mary's har endt 1-3, 0-2, 0-0, 3-2 og 0-2. I fjorårets kamp gikk Southampton opp i ledelsen 1-0 ved Shane Long, men Keita utlignet før pausen. Han er sannsynligvis skadet til denne kampen. Skulle Liverpool vinne tangerer laget sin egen rekord med 11 strake seire i Premier League. Den siste rekorden ble satt under Brendan Rodgers, som nå er manager i Leicester.

Se alle oddsene i helgens kamper her

6. Chelsea spilte kamp i midtuken, slik Liverpool også gjorde, og gikk på en forsmedelig tap i første serierunde. Det ble uavgjort for Leicester som vil håpe på at Chelsea har trøtte bein. Spørsmålet for Chelsea er nok hvem som starter i angrep: Giroud? Abraham? Batshuayi (som er linket til Roma)? Leicester vant samme oppgjør 1-0 i fjor, for øvrig. Oddsen på at det skjer igjen er 4.75.

7. Lurer du på en spiller på fantasy? Hva med Diogo Jota? Han koster 6,5...

8. De siste kampene mellom Norwich og Newcastle har alle vært målfester. På de fire siste kampene har det blitt 23 mål.

9. Everton har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. Sist laget vant var i treningskamp mot Monaco 19.juli. Samtidig har laget vunnet de 4 siste hjemmekampene i serien. Oddsen på seier mot Watford er 1.67

10. Nest høyest odds på hjemmeseier har Wolves (etter Southampton) med 3,25 mot Manchester United på mandag. Det er odds på et lag som ikke har tapt noen av sine 13 siste hjemmekamper, og slo Manchester United to ganger 2-1 forrige sesong.

11. Brighton håper de kan fortsette det som var en strålende start med hjemmeseier mot West Ham. Med hjemmeseier blir det i så fall en reprise fra fjoråret (1-0). Franske Neal Maupay, som kom med 25 mål for Brentford til Brighton i år, laget sitt ene mål på 26 minutter. Han koster 6 i fantasy. Andone hadde like mange minutter, laget mål, og koster 5 blank.

12. Arsenal har 8 usikre spillere til helgens kamp (Kolasinac, Elneny, Özil, Holding, Xhaka). Hvis du gambler på en av de unge som spilte i første kamp kan det være noen av de mer kjente er på vei inn, men samtidig kan det hende de unge fortsetter.

13. Husk at Son fortsatt er utestengt på grunn av rødt kort for Tottenham.

14. Det er 100 prosent sikkert at målvakten for Liverpool er Adrian. Han koster 4,5.