(Norsk Tipping)

862 millioner i potten

Til sammen er det over 1 milliard kroner i første- og andrepremiepotten i Eurojackpot på fredag.

Ingen spillere klarte å prikke inn de 5+2 rette tallene i Eurojackpot denne uka heller, og dermed lever gigantpotten på 862 millioner kroner videre. Dersom en nordmann sikrer seg potten alene, blir det ny norsk premierekord.

Gedigen andrepremiepott

Andrepremiepotten fredag 15. juni er også skyhøy. Klarer du å prikke inn 5+1 rette tall kan du vinne hele 246 millioner kroner.

Andrepremiepotten denne uken er så stor fordi taket på førstepremiepotten på 90 millioner euro er nådd. Dermed er det andrepremien som vokser i stedet.

Garantert norsk millionær

Som vanlig trekker det også ut én tilfeldig norsk spiller blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping.

Den heldige vinner 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000.

- Hva er det du sier!? Dette er jo noe man bare drømmer om! Det er rett og slett helt uvirkelig, sa ei sjokkert dame fra Bærum som vant den nasjonale premien forrige fredag.

Her kan du levere kupongen til fredag 15.juni - på mobil og datamaskin

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør