SKADD: Chile-stjernen Alexis Sánchez. Her avbildet under en vennskapskamp mot Russland nylig. Lørdag skadet angriperen ankelen på landslagstrening.
SKADD: Chile-stjernen Alexis Sánchez. Her avbildet under en vennskapskamp mot Russland nylig. Lørdag skadet angriperen ankelen på landslagstrening. Foto: Pavel Golovkin (AP / NTB scanpix)

Ankelskadd Sánchez mister trolig åpningskampen

- Vi må se an hva som er best for ham og laget, sier Chiles landslagssjef.

Chile må trolig klare seg uten en ankelskadd Alexis Sánchez i åpningskampen mot Kamerun i FIFAs kontinentcup søndag kveld.

Arsenal-stjernen forstuet venstreankelen under trening torsdag. Siden har han kun trent lett.

- Vi skal sakte spille Alexis inn på laget igjen. Han trenger fortsatt tid på å komme seg, og det er ikke sikkert han rekker å bli klar til søndag. Vi må se an hva som er best for ham og hva som er best for laget, sier Chiles landslagssjef Juan Antonio Pizzi.

Fra før er det klart at Chile starter kontinentcupen uten førstekeeper Claudio Bravo. Manchester City-målvakten har slitt med en leggskade siden april.

- Vi tar ingen sjanser med noen spillere som ikke er klare. Vi er opptatt av å ta vare på helsen til spillere våre, sier Pizzi.

Etter kampen mot Kamerun skal Chile møte Tyskland og Australia.

(©NTB)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør