BYTTER KLUBB: Michy Batshuayi er klar for Dortmund.
BYTTER KLUBB: Michy Batshuayi er klar for Dortmund. Foto: Dortmund

Bekreftet: Batshuayi klar for Dortmund

Angriperen lånes ut fra Chelsea.

Michy Batshuayi (24) blir Borussia Dortmund-spiller ut sesongen. Det bekreftes fra offisielt hold. Belgieren lånes ut fram til sommeren.

Batshuayi har ikke fått den tilliten han selv har følt han har fortjent under Antonio Conte, og har kun startet tre ligakamper for Chelsea denne sesongen. Selv når Alvaro Morata har vært ute med skader og karantener, har Conte prioritert andre spillere inn på spissplass.

- Jeg ønsker å spille så mye som mulig og score så mange mål som mulig, slik at jeg kan nå mitt store mål: VM i sommer, sier Batshuayi til Dortmunds offisielle hjemmesider.

Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, er fornøyd med å ha hentet belgieren.

- Han er en ung, veldig spennende spiss som scoret mye mål og har bevist kvaliteten hans i både Chelsea, Marseille, den belgiske ligaen og på landslaget, sier Zorc.

LES OGSÅ: Giroud klar for Chelsea

Tidligere onsdag ble Pierre-Emerick Aubameyang klar for Arsenal. Noen timer senere ble altså Batshuayi klar for Dortmund. Samtidig ble også Olivier Giroud klar for Chelsea.

24-åringen kom til Chelsea fra Marseille i 2016, etter å ha hamret inn mål i fransk Ligue 1. Han står med elleve landskamper for Belgia, og har scoret fem mål på disse kampene.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør