KLAR: Dani Ceballos har signert for Real Madrid.
KLAR: Dani Ceballos har signert for Real Madrid. Foto: Stringer (Reuters / NTB scanpix)

Bekreftet: Ceballos klar for Real Madrid

Stortalentet har signert en seksårsavtale.

Midtbanespilleren Dani Ceballos har signert for Real Madrid. Det bekrefter den spanske storklubben på sin nettside fredag morgen.

Ceballos kommer fra Real Betis og har skrevet på en seksårsavtale.

Ifølge Real Madrids nettside vil den unge midtbanespilleren bli presentert som Real madrid-spiller under en seanse torsdag i neste uke.

Han reiser så med laget til USA fredag den 21. juli.

Ceballos er regnet som et av Spanias største talent og 20-åringen ble nylig kåret til den beste spilleren under U21-EM i Polen.

Der gikk Spania til finalen, men tapte til slutt mot Tyskland.

Midtbanespilleren har blitt koblet til både Real Madrid og Barcelona nå i sommer, men til slutt falt altså valget på storklubben fra Madrid.

Viasats La Liga-ekspert Petter Veland omtalte Ceballos som et stort talent, men en kontroversiell spiller, til Nettavisen nylig.

- Det er en spiller som alltid har blitt rangert veldig høyt på talentlisten i Spania, men mentaliteten hans og egentlig dumskapen hans har holdt ham litt igjen. Det har gjort at folk har vært skeptiske til om han kan bli så god som han kan, sa han om Real Madrids nye spiller.

20-åringen startet karrieren i Sevilla, men ble hentet til Real Betis' ungdomsakademi i 2011. Han debuterte for A-laget til klubben i 2014.

Han har 17 kamper og to scoringer for Spanias U21-landslag.

Følg Nettavisen Sport på Snapchat!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør