UTENLANDSK KLUBB: Bodø/Glimt skriver at klubben har kommet til enighet med en utenlandsk klubb om en overgang for Mathias Normann.
UTENLANDSK KLUBB: Bodø/Glimt skriver at klubben har kommet til enighet med en utenlandsk klubb om en overgang for Mathias Normann. Foto: Mats Torbergsen (NTB scanpix)

Bodø/Glimt enige med utenlandsk klubb om å selge Mathias Normann

Det bekrefter Bodø-klubben på Twitter.

Bodø/Glimt skriver lørdag formiddag at klubben har kommet til enighet med en utenlandsk klubb om salg av Mathias Normann.

LIVE: Vi følger overgangsvinduet

Klubben skriver videre at legesjekk og at Normann og den utenlandske klubben kommer til enighet om de personlige betingelsene gjenstår før en overgang kan gjennomføres.

Ifølge Avisa Nordland skal det være snakk om den nyopprykkede Premier League-klubben Brighton & Hove Albion. AN.no skriver videre at forhandlingene mellom de to klubbene pågikk hele fredag, og at det til slutt kom et bud som Bodø/Glimt valgte å akseptere.

Det er ikke kjent hva avtalen vil innebærer økonomisk for Bodø/Glimt, men på Twitter svarte klubben med en GIF som sa «you bet» da klubben ble påminnet å sikre seg prosenter av et eventuelt videresalg.

Nettavisen har vært i kontakt med daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen. Han ønsker ikke å kommentere saken utover at klubben er enig med en utenlandsk klubb om betingelsene for en eventuell overgang for Normann.

Nettavisen har også vært i kontakt med Normann, men han ønsket ikke å kommentere overgangen, og viste i stedet til agent Jim Solbakken. Nettavisen har ikke lykkes med å komme i kontakt med Solbakken lørdag.

Avisa Nordland skriver at det er ventet at Normann reiser til England for å få på plass formalitetene i forbindelse med overgangen innen kort tid.

Nordmannen Normann har spilt sju seriekamper for Bodø Glimt så langt denne sesongen. Bodøværingene topper 1. divisjon.

Vegard Forren spilte for Brighton forrige sesong, men fikk ikke fornyet kontrakt med klubben. Også Henrik Bjørdal spiller for klubben, men er for tiden utleid til IFK Göteborg.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør