Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Dette er spillerne som har vunnet mest i hver Premier League-klubb

Dette er spillerne som har mest å skryte av i toppdivisjonen i England.

De neste ukene er høytid for alle som liker fotball. Den lange landslagspausen er over, og nå kommer seriespill og Champions League. Ikke nok med det så vil også en ny versjon av FIFA 19 snart dukke opp. 

Les vår sak: Dette er nytt i FIFA 19

Før runden har Xherdan Shaqiri snakket om han har en erfaring få spillere på Liverpool har: Han har vunnet mye.

Med bakgrunnen i den uttalelsen har nettstedet Football 365 sett på hvem som er den mestvinnende i hver klubb i Premier League.

Vil du se hele listen må du besøke nettstedet ved å følge linken over, men vi skal likevel avsløre det vi mener er de viktigste:

Hos Liverpool er det selvfølgelig Xherdan Shaqiri som har vunnet mest, han har 13 trofeer. Det er likevel mindre enn Fernandinho hos Manchester City, som har 20. Det er også ganske langt unna Tottenhams Lucas Moura med 18. Likevel, spilleren med flest trofeer som spiller for et lag i Premier League-lag er Pedro med 25. Ingen i serien har vunnet så mye som ham, med unntak av Pep Guardiola (41). Skulle noen Manchester United-fans ha lyst til å telle så har Mourinho 25.

Sjekk all oddsen på helgens kamper her

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør