Fem personer vant 881 millioner i Eurojackpot

Et finsk spillelag på fem personer vant rekordstor premie. Og en nordmann stakk av med andrepremien.

Forrige fredag var det en nordmann som prikket i 5+1 rette i Eurojackpot og dermed sikret seg andrepremien på 41 millioner kroner. 5+1 rette er ikke nok til å sikre seg førstepremien i Eurojackpot, det har vi sett nå som potten har nådd premietaket på 90 millioner Euro. Men i kveld, fredag 9. februar ble endelig kvelden hvor en person klarte 5+2 rette. Et spillelag på fem personer ble kveldens heldigste som kan glede seg over førstepremiepotten på elleville 880 millioner kroner. 

Norsk vinnerlykke: Trekningsredaktør fra Norsk Tipping, Pernille Storholm Skaret hadde gleden av å overraske en norsk andrepremievinner etter kveldens trekning.


Nordmann ble mangemillionær med 5+1 rette
Selv om ingen norske spillere gikk helt til topps, kan en nordmann juble for hele 37.531.665 kroner etter å ha prikket inn 5+1, som er annenpremie i Eurojackpot. Det er nordmannen og sju vinnere fra andre land som deler annenpremien.

Den heldige norske spilleren er en mann fra Klepp kommune i Rogaland som satt hjemme med kona og så på TV da telefonen ringte fra Hamar.

Hør telefonsamtalen her:

- Hæ? Det var da fæle greier. Oi, det var voldsomt, utbryter den ferske multimillionæren fra Klepp til Norsk Tipping.

Så begynner både han og kona å le og juble.

- Ha ha, herlighet! Nå klarer jeg rett og slett ikke å slutte å le. Dette er helt vilt! Jeg kan ikke tro det er sant. Jeg vet ikke helt hva pengene skal gå til, men nå får vi veldig mange muligheter, sier vinneren som vil være anonym.

Gøy med store millionpremier

Trekningsredaktør i Norsk Tipping, Pernille Storholm Skaret, fikk en ekstra hyggelig dag på jobb og forteller at det er svært hyggelig å overrekke millionbeskjedene.

- Det er virkelig drømmejobben å få ringe folk å fortelle dem at de er blitt millionærer. Og ekstra spesielt blir det selvfølgelig når det er snakk om så mye penger som i dette tilfellet. Den ferske multimillionæren fra Klepp var en utrolig koselig mann som knapt kunne tro det da han fikk telefonen fra Hamar. Han lo og lo, takket og utbrøt at dette var både voldsomt og helt vilt. Vi i Norsk Tipping gratulerer den heldige vinneren så mye.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør