ANSETTES I GAMLEKLUBBEN: Raymond Kvisvik. Her avbildet i Vallhall i Oslo under NISOs turering for bosmanspilere i 2015.
ANSETTES I GAMLEKLUBBEN: Raymond Kvisvik. Her avbildet i Vallhall i Oslo under NISOs turering for bosmanspilere i 2015. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

FFK henter Kvisvik som hjelpetrener

Skal forsøke å løfte gamleklubebn ut av krisen.

Raymond Kvisvik er tilbake i Fredrikstad Fotballklubb og blir en del av trenerteamet.

Han skal hjelpe 1.-divisjonslaget til å score mer.

FFK sliter tungt og ligger helt sist på tabellen. Østfoldingene står med åtte poeng etter å ha vunnet bare én av tolv seriekamper.

Med Kvisvik i støtteapparatet håper klubben å få et løft.

- Raymond sine hovedoppgaver skal gjenspeile de spissferdighetene han hadde som spiller, og han skal derfor bidra spesielt inn mot siste tredel og avslutningsfasen av spillet, skriver FFK på sitt nettsted.

- Vi tror også at Raymond sine gode medmenneskelige egenskaper med glimt i øyet og godt humør, vil være positivt for hele gruppa, tilføyes det.

Kvisvik spilte for Fredrikstad mellom 2005 og 2009. Han var en viktig spiller for laget som tok cupgull (2006) og seriesølv (2008) i denne perioden.

(©NTB)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør