USIKKER: Ryan Giggs (høyre) er usikker på José Mourinho og Manchester Uniteds sjanser i Champions League.
USIKKER: Ryan Giggs (høyre) er usikker på José Mourinho og Manchester Uniteds sjanser i Champions League. Foto: Andrew Yates (AFP)

Giggs tviler på Manchester Uniteds sjanser i Champions League

Manchester United-legenden tror gamleklubben fortsatt mangler litt før laget virkelig kan hevde seg i Champions League.

Selv etter en sommer med flere store spillerkjøp, stiller Manchester United-legenden Ryan Giggs seg tvilende til om klubben har det som trengs for å kunne nå helt til topps i Champions League.

- De mangler nok litt for øyeblikket, sier Giggs og fortsetter:

- Du har spillere som Paul Pogba og Romelu Lukaku, hvis han oppnår potensialet sitt, Marcus Rashford, David de Gea, en keeper i verdensklasse. Hvis man da hadde hentet noen som Gareth Bale, så kunne vi snakket om å ha forventninger til Manchester United i Champions League, sier Giggs til Sky Sports.

Manchester United har ikke spilt Champions League-fotball siden 2015/16-sesongen, og måtte nøye seg med Europa League forrige sesong. Det endte som kjent med at Manchester-klubben gikk helt til topps i turneringen, og dermed sikret seg en plass i denne sesongens utgave av Champions League.

Selv om klubben har brukt de siste overgangsvinduene til å hente inn spillere som Romelu Lukaku, Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan og Nemanja Matic, er Giggs fortsatt ikke overbevist om at dette er nok til å kjempe om det gjeve Champions League-trofeet.

- Mourinho har vunnet trofeet tidligere, så vi kommer til å være i nærheten, men jeg er ikke sikker på om vi har spillerne som trengs for å gå hele veien, sier Giggs.

De rødkledde spiller sin første kamp i gruppespillet på hjemmebane mot sveitsiske Basel tirsdag kveld. Kampen sendes på Viasport 1, men kan også følges i Nettavisens livesenter.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør