STOKE: PSG-spiller Jesé Rodriguez lånes ut til Stoke.
STOKE: PSG-spiller Jesé Rodriguez lånes ut til Stoke. Foto: Franck Fife (AFP)

Jesé Rodriguez (24) klar for Stoke

Paris Saint-Germain-spilleren lånes ut til Premier League-klubben Stoke.

Den tidligere Real Madrid-spilleren Jesé Rodriguez (24) er klar for et låneopphold i Stoke. Det bekrefter klubben på sine nettsider.

LIVE: Vi følger overgangsvinduet

- Jesé var en ettertraktet mann da PSG gjorde det klart at de var villige til å låne han ut, og vi er strålende fornøyde med at han valgte oss, sier klubbdirektør, Tony Scholes, til klubbens nettsider.

Jesé ble hentet til Paris Saint-Germain sist sommer, men ble ikke noen suksess i klubben. I stedet ble han lånt ut til La Liga-klubben Las Palmas.

- Han hadde ikke karrierens beste periode i Paris, men han er fortsatt ung, og han ønsker å vise seg i Premier League, sier Scholes videre.

Det var lenge ventet at Jesé skulle ta turen videre til italienske Fiorentina, men nå blir det altså Stoke på spanjolen den kommende sesongen.

Spanjolen har gått gradene i Real Madrid etter at han ankom klubben i 2007, men forlot altså den spanske hovedstaden i 2016 til fordel for PSG.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør