KONTANT: Tottenham-manager Mauricio Pochettino.
KONTANT: Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Foto: Craig Mercer (Pa Photos)

LIVE: Januarvinduet 2019

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day.

AKKURAT NÅ: Tottenham-manager Mauricio Pochettino bekrefter i dag at klubben fortsatt holder mulighetene åpne for å gjennomføre en overgang i januar. Spurs har nettopp fått konstatert skader på viktige spillere som Harry Kane og Dele Alli.

Selv om Tottenham nå står i halvveis spissnød kommer ikke Pochettino til å gi Vincent Janssen etterlengtet spilletid på førstelaget. Nederlenderen er ute i kulden hos Pochettino og har ikke spilt siden august 2017.

- Det er vel rimelig klart, etter ett og et halvt år, at han ikke er i planene våre. Ikke bare managerens planer, men klubbens planer, sier Pochettino ifølge Sky Sports.

- Det er ikke et personlig problem, men det handler om profesjonaliteten. Av ulike årsaker fungerer ikke det profesjonelle forholdet her, og vi må finne en løsning. Vi prøver å finne en løsning, sier Spurs-sjefen, og legger dermed ikke skjul på at spissen fort kan bli solgt i januar.

Les også: Hevder Solskjær tente til: - Skrek i ansiktet på to spillere

Vi holder på hele januar

Du har nå kommet til Nettavisens livedekning av januarvinduet. Vi vil holde det gående helt til deadline day 31. januar. Vi kommer også til å holde dere oppdatert når det norske overgangsvinduet går mot slutten.

Denne livefeeden vil bli oppdatert med rykter og overganger hver dag fra klokken 08.00 til 23.00.

Les også: Onsdagens Premier League-rykter

OVERSIKT: Alle Premier League-overgangene i januar

PS: Det kan være lurt å laste ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når store ting skjer, og vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball i Appstore og Play Butikk.