PÅ VEI BORT: Paul Pogba virker å ville forlate Manchester United denne sommeren. 
PÅ VEI BORT: Paul Pogba virker å ville forlate Manchester United denne sommeren.  Foto: Lee Jin-man (AP)

LIVE: Overgangsvinduet sommeren 2019

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day. Se livefeeden under.

AKKURAT NÅ: Manchester United-stjernen Paul Pogba har blitt intervjuet av den engelske avisen The Guardian. Franskmannen skal ha uttalt at det er et godt tidspunkt for han å finne en ny utfrodring et annet sted.

Det er et hardt slag for alle Manchester United-supportere som hadde håpet å beholde midtbanespilleren.

- Etter denne sesongen og alt som har skjedd, sesongen har vært min beste også. Jeg tror at det kan være en god anledning til å få en ny utfordring et annet sted. Jeg tenker på det: Å prøve noe annet et annet sted, sier Pogba i intervjuet med The Guardian som skal være gjort i Tokyo.

Både Real Madrid og Juventus skal være svært interessert i Pogba og kan nå forberede bud for å få gjennom et kjøp. 

Se livefeeden under! 

LES OGSÅ: Søndagens Premier League-rykter

Holder på hele sommeren
Du har nå kommet til Nettavisens livedekning av sommervinduet. Vi vil holde det gående helt til deadline day i England 8. august.

Denne livefeeden vil bli oppdatert med rykter og overganger hver dag fra klokken 08.00 til 23.00. Om du vil bidra med et rykte eller en bekreftet overgang, er det fint om du legger ved den aktuelle kilden. Da er det enklere for oss å verifisere innholdet.

LES OGSÅ: Slik foregår Deadline Day

OVERSIKT: Alle Premier League-overgangene i sommer

P.S. Det kan være lurt å laste ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når store ting skjer i fotballens verden. vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball i Appstore og Play Butikk.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør