PÅ PLASS: Cristiano Ronaldo har ankommet Torino med privatfly. Kjæresten Georgina Rodriguez var med superstjernen som reisefølge. Det antas at han vil bli presentert som Juventus-spiller mandag. 
PÅ PLASS: Cristiano Ronaldo har ankommet Torino med privatfly. Kjæresten Georgina Rodriguez var med superstjernen som reisefølge. Det antas at han vil bli presentert som Juventus-spiller mandag. 

LIVE: Sommervinduet 2018

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day i august.

AKKURAT NÅ: Cristiano Ronaldo landet med et privatfly søndag i Torino for å gjøre seg klar til mandagens presentasjon som Juventus-spiller. Den portugisiske stjernen hadde følge med kjæresten Georgina Rodriguez da de steg ut av privatjeten.

For fem dager siden ble det bekreftet at Ronaldo kom til å forlate Real Madrid og spansk fotball, til fordel for Juventus og Serie A. Juventus har meldt at de betaler 100 millioner Euro for 33-åringen. Ronaldo kommer ifølge overgangsguruen Gianluca De Marzio til å få en svimlende høy lønn i Juventus, da han kommer til å tjene rundt 285 millioner kroner årlig for den italienske klubben.

Les også: Søndagens Premier League-rykter

Når er deadline day?

FIFAs offisielle deadline er 31. august, men for engelske klubber er det 9. august klokken 17.00 norsk tid. Dette fordi klubbene og FA i fjor bestemte seg for å innføre en deadline som er før sesongstart.

OVERSIKT: Her er sommerens Premier League-overganger

OVERSIKT: Premier League-klubbenes treningskamper

PS: Det kan være lurt å laste ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når store ting skjer, og vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball i Appstore og Play Butikk.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør