ARSENAL-AKTUELL: Mehdi Benatia.
ARSENAL-AKTUELL: Mehdi Benatia. Foto: Marco Bertorello (AFP)

LIVE: Sommervinduet 2018

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day i august.

AKKURAT NÅ: Ifølge Gazzetta dello Sport er Arsenal interessert i å hente Mehdi Benatia fra Juventus i sommer. Også Borussia Dortmund og Marseille skal være ute etter signaturen til den marokkanske midtstopperen, skriver avisen. Arsenal har tidligere i sommer bekreftet signeringen av en annen Juventus-spiller, Stephan Lichtsteiner.

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

Når er deadline day?

FIFAs offisielle deadline er 31. august, men for engelske klubber er det 9. august klokken 17.00 norsk tid. Dette fordi klubbene og FA i fjor bestemte seg for å innføre en deadline som er før sesongstart.

OVERSIKT: Her er sommerens Premier League-overganger

PS: Det kan være lurt å laste ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når store ting skjer, og vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball i Appstore og Play Butikk.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør