Foto: Per Skjønberg/Oppland Arbeiderblad

Lørdag ble ti av Arnes kunder millionærer: – Det er så moro

Den lokale kioskeieren kunne dele ut penger til lojale kunder.

– Det er så moro å få dele ut penger til kunder som har gått her i mange år, sier Arne Løkken på Sentrum tips på Dokka til Oppland Arbeiderblad

Les hele saken her: – Det var lang kø her da jeg åpnet mandag

Faste kunder som vant

Løkken synes det er ekstra artig med de mange faste kundene. At folk som har kommet hos ham i mange år går hen og vinner – det synes han er stort.

Du kan bli andelslagsspiller her

– Det er også passe sum når den er fordelt på ti stykker. Noen premier er rett og slett for store, sier han.

15 millionutbetalinger

Han har fra før 15 millionutbetalinger å reklamere for på veggene i kiosken. De fordeler seg på enkeltpersoner og andelslag. Og det er også fra hestespill, der han har faste gjester som gjerne sitter hos ham og diskuterer ukens løp.

Vil du spille på hest? Sjekk her

Det er mellom 25 og 30 andelslag hver uke og det er mellom sju og ti personer med på hvert av dem. Det spilles for oppunder 60.000 på andelslag via kiosken til Arne hver uke.

Les også:  Ung kvinne fra Gjøvik og andelslag fra Dokka vant 1,2 millioner hver i Lotto – sistnevnte for andre gang

Onsdag er det 83 millioner i førstepremiepotten i Viking Lotto mens det er 604 millioner i førstepremiepotten på Eurojackpot på fredag. 

Her kan du levere kupongene

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør