SPENNENDE: Det er alltid spennende å se hvordan lagenes nysigneringer vil gjøre det. Her Romelu Lukaku (Man. United) og Mohamed Salah (Liverpool).
SPENNENDE: Det er alltid spennende å se hvordan lagenes nysigneringer vil gjøre det. Her Romelu Lukaku (Man. United) og Mohamed Salah (Liverpool). Foto: Montasje: NTB Scanpix

Nettavisens tabelltips for Premier League 2017/18

Sesongstart er 11. august.

Ventetiden er snart over, og fram til Premier League starter igjen 11. august, er det på tide å presentere Nettavisens tabelltips for den kommende sesongen.

Vi står igjen foran en meget spennende sesong, og det har vært mye riving i hår og lange diskusjoner før sportsredaksjonen har landet på hvor vi tror lagene kommer til å havne på tabellen når alle kampene er spilt.

Det var faktisk Nettavisen som traff best av de store sportsredaksjonene i Norge på forrige sesongs tips, og nå får tiden vise om vi klarer å gjenskape den triumfen.

Fram til seriestart vil vi publisere fyldige saker og analyser på to to lag hver dag, i litt tilfeldig rekkefølge. Diskutér gjerne i kommentarfeltene!

Stor oversikt: Sommerens overganger i Premier League

I mellomtida følger vi rykter og overganger, og svarer på det dere lesere lurer på, i vår populære overgangslive. Den er åpen hver dag fra 8-23.00 fram til vinduet stenger.

Vi anbefaler også vår fotball-app!

Her kommer det: Slik ender Premier League 2017/2018:

1.-plass: Manchester City
2.-plass: Chelsea
3.-plass: Manchester United
4.-plass: Arsenal
5.-plass: Tottenham
6.-plass: Liverpool
7.-plass: Everton
8.-plass: Southampton
9.-plass: Bournemouth
10.-plass: West Ham
11.-plass: West Bromwich
12.-plass: Stoke
13.-plass: Leicester
14.-plass: Newcastle
15.-plass: Crystal Palace
16.-plass: Burnley
17.-plass: Watford
18.-plass: Swansea
19.-plass: Brighton & Hove Albion
20.-plass: Huddersfield

Bokmerk: Nettavisen Sport
Bokmerk: Nettavisen Fotball
Bokmerk: Nettavisen Sportspill (med kommersielle lenker)

Psst, se her: Nettavisens tabelltips for Premier League 2016/17

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør